Noutati

mineralAHAaaa! Frumos, frumos!

*

Din surse neoficiale se pare ca …R.I.P. CPSF (2012-2015).

Nu suna bine, dar planuiesc sa dau o raita pe elefant.ro poate mai gasesc ceva la oferta 🙂 .

*

A fost concurs la editura Univers. S-au batut ceva oameni pentru publicare.

La categoria “Carti pentru copii” ( si nu numai) a castigat un autor ce s-a publicat singur ( volumul a aparut in februarie 2014; are 264 de pagini, dimensiuni 21x15x2 cm si este tipărit in Olanda).

Planeta de Aur este o carte pentru copii (între 9 și 99 de ani) și primul volum din seria Aventurile lui Hendrik de Mol.

Hendrik de Mol nu este un băiat ca toți ceilalți. Este orfan, locuiește cu bunicul său Martinus într-un Muzeu al Jucăriilor, nu iese niciodată din casă și nici nu merge la școală.

Într-o bună zi, bunicul Martinus, păstrătorul Celui Mai Important Secret din Universul Cunoscut, este răpit, iar Hendrik este transformat într-o cârtiță de pluș, o jucărie.

Va reuși Hendrik să își învingă teama de a ieși din casă, chiar mai mult, să zboare pe Planeta de Pluș, să îl elibereze pe bunicul Martinus din mâinile fiorosului Calavera și ai săi soldați de lemn și să se întoarcă în siguranță pe Pământ?

E vorba de :

Planeta de Aur  de K.J. Mecklenfeld

planeta de aur

De ceva vreme, nu stiu de ce, dar la cautarea pe Google de imagini, nu te mai duce la sursa imaginii ci doar pe site-ul care o contine. Cam aiurea. Nu stiu daca e o problema la optiunile mele sau au schimbat ei sistemul.

*

Au mai aparut si :

nr 4-01

 sau :

hac19

One Comment

  1. Hehei, mulțumim pentru menționare 🙂
    Va avea o altă copertă (sper eu, mai atractivă) dar povestea este aceeași 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu