Anim’est 2015

AnimestSingurul festival din România dedicat exclusiv filmului de animație pregătește, între 2 și 11 octombrie, o ediție aniversară memorabilă. Încă din 2006, începutul de octombrie a colorat capitala în roz și a invitat publicul să ia parte la o selecție unică de proiecții completată de workshopuri, masterclassuri, nopţi tematice de muzică şi film, petreceri și întâlniri dedicate animaţiei, înscriind Anim’est în tradiția evenimentelor culturale importante din agenda bucureșteană.

 Acesta se va desfasura la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu şi la Re:Animation Hub. Biletele vor putea fi achiziţionate pe site-ul www.eventbook.ro începând cu luna septembrie și vor fi disponibile, de asemenea, în Cinema Elvira Popescu şi Cinema Studio pe toată perioada festivalului.

Festivalul revine, anul acesta, sub sloganul „Anim’est e tradiție” și promite 10 zile de efervescență pe gustul iubitorilor de animație de toate vârstele. În ton cu spiritul festiv al aniversării unui deceniu, ediția 2015 va avea o tematică muzicală, pregătind o serie de filme-surpriză, petreceri și live act-uri ale unor artiști consacrați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu