Ebook-uri “calde”

DINCOLO DE NOAPTE, editor: Oliviu Crâznic.

dincolo-de-noapte-povestiri-gotice_1_produs

Un detectiv particular damnat urmarind un ucigas in serie, o insarcinare comunista cu motivatii oculte, calatori in timp in vremea lui Jack Spintecatorul, victimele farmecelor si consecintele apelarii la vrajitoare, vizitatori americani la un cimitir stravechi din Romania, un calugar medieval facand o descoperire zguduitoare, un frate si o sora impinsi catre crima si pacat, un sat bantuit de lupi si de legende, o diavolita luata prin surprindere de sfarsitul lumii, un preot rapit de doi barbati misteriosi si fortat sa trateze ranile unei tinere legate in lanturi, un razbunator infruntand o corporatie dubioasa, o casa in care fantomele sunt prizoniere si victime… pe scurt, 12 fete ale goticului.

CUPRINS
Oliviu Crâznic – Cuvîntul editorului: O epopeee cu final (sper!) aşteptat
Ştefana Czeller – Spălaţi de sîngele fecioarelor
George Lazăr – Ziditorii de biserici
Liviu Radu – Diferite nuanţe de beznă
Narcisa Stoica – Argint Viu
Dan Doboş – Violet
Florin Pîtea – Văgăuna bîntuită
Raluca Băceanu – Fraţii de Saint-Yves
Cătălina Fometici – Sub vălul nopţii
Laura Sorin – Copiii Diavolului
Oliviu Crâznic – Pivniţele Palatului Charron
Ana-Maria Negrilă – Ora morţii
Ciprian Mitoceanu – Ispăşirea
Dicţionar de autori

Chiar imi doream cartea asta!

ARGOS science fiction & fantasy nr.7 editor MICHAEL HAULICA

argos7

Povestiri de Merisca Lucian, Lucian Dragoş Bogdan, Cosmin Briciu, Florin Spătaru, un fragment de roman de Laura Sorin, recenzii de Antuza Genescu și Tudor Ciocarlie (la cărți de Ștefana Stefy Czeller și Sebastian A. Corn), un interviu în exclusivitate cu Marian Truţă, realizat de Horia Nicola Ursu.

Mi s-a parut ca povestirea lui Lucian Merisca a fost prezenta in volumul lui de la Bastion, “Vincent & Karlenstein…”, dar m-am inselat. Oricum volumul nu avea niciun cuprins, l-am rasfoit de 3 ori sa fiu sigur ca nu e povestirea. 

Cu ocazia asta mi-am gasit si articolul despre cartea lui pe site-ul Nautilus. Nici nu tineam minte sa-l fi pus acolo :O. Ma miram eu ca nu e pe blog cand stiam sigur ca l-am scris.

Pe elefant.ro – libraria mea preferata, dupa nemira.ro-  vad ca inca nu a aparut Argos 6-le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu