Movie news

Redshirts va fi serial de televiziune

Se pare că după ultimul roman câştigător al premiului Hugo, postul de televiziune FX va realiza un serial. Şi având în vedere că echipa producătoare a fost deja aleasă, treaba pare destul de serioasă. Mie nu mi-a plăcut Redshirts, dar cred că se pretează bine pentru televiziune şi mă bucur de fiecare dată când o carte SF este adaptată pentru a 7-a artă. Toate informaţiile le găsiţi pe blogul lui John Scalzi.

It pentru marele ecran

Miniseria pentru televiziune nu a fost rea, dar tare m-aş bucura să vizionez o nouă adaptare după cel mai reuşit roman al lui Stephen King.

Filme SF 2014

Deocamdată s-a lansat doar un teaser simpul pentru cel mai aşteptat film SF al anului, Interstellar realizat de Christopher Nolan, dar avem parte de full trailere de la următoarele trei:

Transcendence, cu o distribuţie de zile mari – Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara, Morgan Freeman, Cole Hauser, Cillian Murphy:

Jupiter Ascending, realizat de fraţii Wachowski, cu Channing Tatum şi Mila Kunis:

Edge of Tomorrow, cu Tom Cruise şi Emily Blunt, în regia lui Doug Liman (The Bourne Identity,Mr. & Mrs. Smith), după romanul japonezului Hiroshi Sakurazaka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu