Arrowhead: Signal

După excelentul filmuleţ de mai jos, se va filma un serial pentru televiziunea autraliană de science-fiction.

Arrowhead is a tale of survival set amongst the distant stars. Kye is a prisoner of war caught between two armies that he doesn’t believe in. When offered an opportunity for freedom, Kye sets out on one last rescue mission, only to become stranded on a desert moon when his ship — the Arrowhead — crash lands. Kye has to learn to survive when we discovers a new life form that will challenge his very body and soul.”

Arrowhead: Signal from Jesse O’Brien on Vimeo.

2 Comments

  1. Interesanta idee si frumos realizat pina acum. Cam aiurea cu aprinderea luminii cind ii buseste creatura “tomberonu”, dar trecem peste.
    Si ma asteptam sa vad in computer, la final, o urma de creatura, ca doar parea ca si filmeaza, dar oricum promitator si asa.

  2. Mie mi s-a părut plictisitor, nici nu l-am urmărit până la final. Să fim serioși: ai un iPhone cu touchscreen la mână și încă operezi desktop-ul de la o tastatură prăfuită? Plus imaginile alea cu Marte uriaș pe cer și o mulțime de alte planete/sateliți pe cer… Înțeleg că trebuie să arate bine și să fie folosit la ceva CGI-ul, dar e complet nerealist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu