Finalistii Campbell si Sturgeon Awards 2013

2013 Theodore Sturgeon Memorial Award Nominees via Sfsignal ( si link-urile la poze le-am lasat cu adresa lor) :

Printre finalisti a mai fost si “Close Encounters” de  Andy Duncan (The Pottawottamie Giant) , dar facand parte din juriu, autorul s-a retras din competitie.

2013 John W. Campbell Memorial Award Nominees
  • The Hydrogen Sonata by Iain M. Banks (Orbit)
  • Any Day Now by Terry Bisson (Overlook)
  • Existence by David Brin (Tor)
  • The Rapture of the Nerds by Cory Doctorow & Charles Stross (Tor)
  • Empty Space by M. John Harrison (Night Shade)
  • Intrusion by Ken MacLeod (Orbit)
  • Railsea by China Miéville (Del Rey)
  • The Fractal Prince by Hannu Rajaniemi (Tor)
  • Blue Remembered Earth by Alastair Reynolds (Ace)
  • Jack Glass: The Story of a Murderer by Adam Roberts (Gollancz)
  • 2312 by Kim Stanley Robinson (Orbit)
  • Slow Apocalypse by John Varley (Ace)
  • Alif the Unseen by G. Willow Wilson (Grove Press)

Sunt cate 3 volume de la Tor, 3 volume de la Orbit, 2 de la Ace si cate unul de la Overlook, Night shade, Del Rey, Gollancz, Grove Press. Am citit doar Slow Apocalypse( in schimb Tudor sigur a citit mai multe 🙂 ) la care eu nu i-as da nicio nominalizare. Daramite si premiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu