Eveniment “Biblioteci, Grădini şi Împărăţia Nopţii”

 

În data de 23 aprilie 2013, între orele 12.00-22.00, Biblioteca Națională a României va organiza, sub titlul Biblioteci, Grădini şi Împărăţia Nopţii, o serie de expoziții, seminare, ateliere artistice, spectacole de film și teatru, recitaluri muzicale, ce marchează Ziua Națională a Bibliotecarului, Noaptea Bibliotecilor Românești (proiect propus și coordonat de Asociația Bibliotecarilor din România – ABR), precum și un an de la mutarea Bibliotecii Naționale a României în noul său sediu, din B-dul Unirii nr. 22.

Cei care vor trece pragul Bibliotecii Naționale a României cu această ocazie se vor putea bucura atât de programul artistic, cât și de programul sălilor de lectură, prelungit până la ora 21.30.

La mezaninul bibliotecii, zona Mantuleasa, Mihai Grajdeanu va fi prezent cu expozitia Legendele Dacilor – Personaje, plansele in original din cartea cu ilustratii si banda desenata pentru copii. De la ora 18:00 autorul va sustine si un atelier de benzi desenate pentru copii, unde personajul sau Legendel se va intilni cu Vlady, personajul lui Alin Ivan.

Noaptea Benzilor Desenate este un eveniment initiat de Mihai Grajdean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu