Revista ARGOS in format digital

 

De pe Blogul redactorului-sef am aflat, intamplator si cu noroc, ca revista Argos se poate achizitiona si in format electronic de pe Elefant.ro. M-am invartit eu pe site, cu teama in suflet ca daca o s-o copiez, sa nu fie mobi si sa trebuiasca sa o convertesc, insa se poate alege foarte usor ce format sa-ti cumperi. 

(Click si pe poza pentru link)

Am facut plata (prima de acest fel pentru un material romanesc, si a treia din istoria cartii de credit) prin Paypal si intr-un minut aveam mail-ul cu cele doua achizitii. Am mai luat ceva, dar nu zic ce. Inca.

Nu aveam in plan sa mai cumpar nimic luna asta ca deja am facut cele doua comenzi la Amazon, insa nu m-am putut abtine. 🙂

Un prim plus pentru revista este pretul. Doar 1 euro!!! Atat am dat eu aseara.

Intre timp a aparut si o reducere pe site si iata noul pret :

-30% Reducere
Pret vechi: 4,99 lei
Pret nou: 3,49 lei

SARITI BAI CA E MOCACIUNE!!!!! 😀

E posibil sa fie la toate ebook-urile ca si cealalta  e tot asa e la reducere.

Am citit doua articole din Argos si am inceput prima povestire, semnata de Oliviu Craznic. Pina acum impresia este buna.

Surprinzatoare povestire. (posibil si al doilea plus )

Tot pe elefant.ro gasiti ebook-uri si de la Millennium Books, Eagle Publishing House sau Media Tech ( vezi cartile lui Dan Dobos). O sa am de munca

 Din pacate la Nemira nu am gasit la autorii romani, dar exista buton separat pentru cerut editie electronica. Mai multe voturi, mai multe sanse de a avea editii electronice. 

Mai recent mi-am luat un Nook color ( initial am avut un sony PRS 505) si sunt foarte multumit de el. Ce-i drept, la indemnul cumnatului, un personaj mai excentric de felul lui, dar destul de bun la tehnologia asta de ultim moment, l-am si rootat. Si chiar daca nu mi-a mers din prima, si vreo ora si ceva mi s-a facut inima purice, dupa ceva incercari repetate mi-a mers Android-ul Froyo pe el. Si acum am un Nook tableta. Dar mai multe detalii intr-un post viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu