Lansari de benzi desenate la East European Comic Con

 “Legendele Dacilor – Personaje, o carte cu poveşti ilustrate şi bandă desenată, pentru copii şi tineret. În premieră pentru banda desenată românească, cartea conţine un joc educativ: cuvinte cheie, ascunse în ilustraţiile din paginile de bandă desenată!

 Personajele acestor legende, iau viaţă în ilustraţiile si benzile desenate semnate de Mihai I. Grăjdeanu în cartea pentru copii “Legendele Dacilor – Personaje”. Textele legendelor sunt semnate de Mădălina Corina Diaconu.

Tipărită în serie limitată, din finanţare proprie, cele 100 de exemplare vor fi lansate la East European Comic Con la Palatul Copiilor din Bucureşti, în perioada 30-31 martie 2013. Pentru iubitorii de benzi desenate şi povestiri istorice, Mihai I. Grăjdeanu va susţine şi o prezentare în cadrul evenimentului menţionat, pe data de 30 martie 2013, la ora 16:00.

 

 Si de pe webcomics.ro aflam ca este posibil sa se lanseze si revista BDC nr. 3.

Numerele trecute au avut  32 de pagini, din care 4 si in culori. Daca tirajul primului numar a fost limitat la doar 200 de exemplare, de aceasta data numarul 3 se va tipari in, nu mai putin, de 700 de exemplare .

Comanda se poate face pe  adresa grupbdc@gmail.com.

2 Comments

 1. În ce priveşte tirajul revistei BDC, nu ştiu de unde aveţi această informaţie (am mai fost sesizaţi de acest zvon), dar este oarecum eronată. Doar numărul 0 a avut un tiraj mai mic – 200 de ex., restul a marcat o creştere de la 500 (nr.1) la 700 de ex. (nr.3).

 2. eu am citit, in principal, aici:

  http://revista-galileo.ro/bdc-o-noua-publicatie-bd-pe-piata-benzii-desenate-romanesti/

  “Excelenta publicaţie BDC se adresează bedefililor care, în anii ’80, citeau Almanahul Anticipaţia şi revista Orion, un public – din păcate – pe cale de dispariţie, de aceea şi tirajul său este limitat la doar 100 de exemplare. Aşa încît doritorii trebuie să se grăbească să o comande la adresa grupbdc@gmail.com, putînd chiar solicita un autograf desenat de inegalabilul Viorel Pîrligras.”

  Dodo Niţă

  si este adevarat ca apoi am cam tras concluzia (singur) ca la toate volumele este acelasi tiraj.

  am modificat si in articolul.

  va multumesc pentru interventie si va doresc succes cu acest proiect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu