O noua revista de benzi desenate: “Harap Alb continua…”

 NR.1  Singura revista profesionista de benzi desenate din Romania, apare o data la doua luni in format 18x26cm, in 40 de pagini full color.

Harap Alb nu-i cu nimic mai prejos decat supereroii americani. Doar ca a dormit prea mult. E timpul sa se trezeasca.

Harap Alb continua!
Se reinventeaza, traieste in prezent, ilustrat in stilul benzilor desenate Marvel/DC Comics in incercarea de a reda tinerilor moderni simtul aventurii oferit de povestile scrise de autori romani

Primul episod din revista este “Intalnirea cu Spanul” si reda in benzi desenate prima pa Tot in primul numar puteti afla originile lui Gerila, in episodul “Povestea lui Miron zis Gerila”.

NR.2 Daca in primul numar ati citit inceputul basmului si ati aflat cum a ajuns Miron zis Gerila sa aiba superputeri, in numarul 2 al revistei, Harap Alb infrunta Ursul si Cerbul, puteti afla originile lui Lardea zis Flamanzila, si o noua poveste cu Gerila.

 

 

NR.3 Povestea merge mai departe si Harap Alb se intalneste in drumul sau spre Rosu Imparat cu Gerila, Flamanzila si ceilalti. Pe langa asta puteti afla originile lui Setila, intr-o poveste dedicata numai lui si pentru ca tot suntem in luna indragostitilor aflati cine se afla de fapt in spatele legendei lui Dragobete.

Si un numar costa doar 5 lei! Plus ceva oferte:

13 LEI
Abonament 3 numere
25 LEI
Abonament 6 numere
50 LEI
Abonament 12 numere

Click pe imagini pt mai multe detalii sau aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu