Comic Con – Pentru prima data in Romania!

 Cel mai important eveniment dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video dar şi seriale tv şi filme ajunge pentru prima dată în România. Este vorba de „Comic Con”- conceptul care stă la baza celebrelor convenţii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con.

Convenţia East European Comic Con va avea loc la Bucuresti, în perioada 30- 31 Martie 2013 ( de la ora 10 pina la ora 21), la Palatul Naţional al Copiilor, propunându-şi să adune tinerii pasionaţi de celebrele benzi desenate americane comics, jocuri video, animaţii şi benzi desenate japoneze, filme şi seriale TV.

În cele două zile de Comic Con vizitatorii vor putea asista şi participa la diverse concursuri, proiecţii video, sesiuni speciale cu celebrităţi din lumea cinematografică şi cea a benzilor desenate, precum şi să-şi achiziţioneze produse specifice acestui gen de eveniment.

Printre competiţiile organizate la Comic Con se numără celebrul concurs de costume Cosplay, unde participanţii interpretează o mini-scenetă, purtând costumul unui personaj de bandă desenată, joc video, animaţie sau film şi imitându-i cât mai exact gesturile şi comportamentul; un concurs cu întrebări şi răspunsuri (Quiz) pentru persoanele pasionate de serialele tv, comics şi jocuri video şi un concurs de desen.

Număr bilete disponibile Sâmbătă: 1300/3000

Număr bilete disponibile Duminică: 1700/3000

Preţ Bilet Redus: 13 Ron /zi – primele 1000 de bilete

Preţ Bilet Online\Magazine: 18 Ron /zi

Preţ Bilet la locţie: 20 Ron /zi

Acest bilet este valabil pentru o zi! Se pot achiziționa bilete pentru ambele zile. Biletele de Acces General oferă accesul la următoarele activități și zone: Aleea Artiștilor, Zona Expozanților Comerciali, Zona de Gaming, Scena de Gaming, Zona de BoardGames & TCG, Zona Urzeala Tronurilor, Concursul Cosplay, Concursul de Quiz, Concursul de AMV, Concursul de Ilustrații, Competiții de Gaming, Stand-up Comedy, Panels(Conferințe, Prezentari sau sesiune de întrebări și răspunsuri) Proiecții și Comunități.

Biletele de Acces General pot fi achiziționate online, de pe www.eventim.ro * și www.myticket.ro * sau din rețelele Diverta, Germanos, Cărturești, Humanitas, Vodafone si Orange și Domo.

 Mai multe detalii pe site-ul festivalului.(click me!)

One Comment

  1. Pingback: Oile Noastre: Revista presei 18-24 martie 2013 | WEBCOMICS.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu