Targul de carte SF & Fantasy – Final Frontier

Comunicat de presă

În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier (http://finalfrontier.ro/).

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaților genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF &Fantasy la preț redus cu până la 80%.  Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări prin intermediul lansărilor de carte și evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Pe lângă titluri în română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg și benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expoziție de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu ), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Tot la târg se va desfășura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte și discuții despre Gothicul în literatura română și universală(17 martie, 14:00-15:30), Prezența internațională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) și Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00)- puteți găsi programul complet al evenimentelor aici: http://finalfrontier.ro/program-evenimente/. Intrarea este liberă.

Parteneri media:

 agentiadecarte.ro, ASUB, calendarevenimente.ro, cititorisf.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul National , Level, lumebuna.ro, metropotam.ro, OCSE, orasulm.eu, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Revista Galileo, Sapte Seri, srssf.ro,Stud-Life.ro, vinsieu.ro, prokid.ro, Zile și Nopti,  Zoom TV,

bookblog.ro este cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste patru ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

8 Comments

 1. Dacă la “parteneri media” chestia aia cu “cititorisf.ro” se referă cumva la blogul ăsta, vreau să atrag atenția că ne-au scris numele greșit. 🙁

 2. calin ne bunu'

  na, cred ca a gresit kyodnb
  pe site-ul lor e o sigla cu cititorsf

 3. asa mi-au trimis comunicatul…asa i-am dat PASTE…

  cind am citit partenerii media nici macar nu ne-am vazut pe acolo…sincer…

  • calin ne bunu'

   look harder

    • calin ne bunu'

     kyodnb ai spus:
     “cind am citit partenerii media nici macar nu ne-am vazut pe acolo…sincer…”

     nu stiu ce ai inteles, dar ce vroiam eu sa spun e ca pe site-ul lor la parteneri media e si o sigla a CititorSF

     • pai conditia sa avem logo-ul acolo era sa publicam anuntul de mai sus …plus poate ceva bannere in zona de blogroll.

      cum perioada nu e prea buna pt mine, am facut doar ce am putut in conditiile de fata.

      si am explicat situatia pluralului.
      asa am primit.
      eu am citit si pe site si pe blog si nu am vazut unde suntem noi scrisi.
      si am banuit ca abia dupa ce acceptam “conditiile” vom fi trecuti in lista de parteneri.

 4. Poate E altii, mai multi?! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu