Castigatorii Campbell si Sturgeon Awards










Castigatorii premiilor Campbell si Sturgeon Awards de anul acesta sunt:

  • John W. Campbell Award: The Dervish House de Ian McDonald



  1. ma buccool, ur ca am comandat The Dervish House, osa o citesc dupa ce termin trilogia lui Zahn

  2. ui ce faci cand bagi repede 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu