Istoria SF-ului intr-o imagine

Click pe imagine pentru varianta hi-res.

Via tor.com, link to image via Reddit.

5 Comments

 1. Doamne, tare tampiti mai sunt americanii astia uneori. Mai bine de 3/4 din numele de acolo sunt americane, sau anglo-saxone… Stanislaw Lem e mentionat doar cu Solaris, iar un 0 ca Harry Harrison e trecut pana si cu Aventurile Lui Bill… Si sunt trecute filme tampe gen Cocoon si ignorat Tarkovski!!!!

  Poate am eu o dimineata mai trista, dar harta asta mi se pare un mare jeg apropos de restul lumii care nu e america, in sexu’ asta.

 2. l-am gasit si eu pe Lem pe undeva sus…haha.. King intra la o gaura neagra 😀

  e interesant ca design, dar nu stiu cat de precis e…hmmm…Sailor Moon trecut la Anime-uri…si nici macar categoria nu este scrisa corect…si oricum sunt si alte anime-uri care au facut istorie…

 3. Nu am mai avut rabdare sa caut, dar KAFKA este pe undeva? Eu nu l-am gasit… Si mi se pare ca ce intra la gaura neagra ar cam fi cultura autorului cartii 😀

 4. da.este…sus, sus. Metamorphosis..in dreapta lui HG Wells si a sa farfurie zburatoare :D…

 5. Moa! da’ ce v-ati luat in serios…
  In primul rind poza asta nu este un tratat de Istorie SF.
  In al doilea rind, fiind executata de un cosumator de SF (fara pretentii de doctor docent), reprezinta ce a fost disponibil spre consum in spatiul anglo-saxon. Daca ar fi fost executata de un vorbitor de limba romana nu m-as fi mirat ca multe carti ne-traduse in romaneste sa lipseasca…, dar in schimb sa apara autori romani la care americanii nu au acces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu