Steampunk: A doua revoluţie in format HC

Steampunk: A doua revoluţie va avea şi o ediţie limitată, hardcover. Tipărită în 50 de exemplare numerotate, în condiţii grafice de excepţie, aceasta va beneficia de o copertă diferită de cea a ediţiei trade şi de o supracopertă aşijderea (ambele create de Vlad-Mihai Botta) şi va conţine, în plus faţă de poveştile din ediţia trade, şi un apendice în care vor fi adunate la un loc contribuţiile autorilor şi editorilor din serialul „The Making of Steampunk.ro”.

Ediţia limitată va fi disponibilă concomitent cu ediţia trade, mai exact din 20 martie, dar nu va fi intra în circuitul comercial obişnuit. Dintre cele 50 de exemplare, 15 sînt rezervate celor 10 autori şi celor care au contribuit la realizarea antologiei (editor, redactor, prefaţator, ilustrator, tehnoredactor). 5 exemplare din ediţia limitată vor rămîne la dispoziţia editurii, iar 30 de exemplare vor fi oferite spre vînzare, pe principiul „Primul venit, primul servit!”. Preţul unui exemplar în ediţia limitată va fi de 68 lei / exemplar, aşadar dublu faţă de cel al ediţiei trade.

Comenzile pentru exemplare din ediţia limitată pot fi transmise la adresele office@millenniumpress.ro, comenzi@millenniumpress.ro sau horiaursu@gmail.ro şi ele vor fi onorate în ordinea primirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu