Concurs AtelierKult

Comunicat:

Avem placerea sa anuntam un concurs cu tema Zombii (in universul romanesc). Asteptam texte pina la 40000 de caractere (spatii inclusiv) pina la data de 2 Mai.

Autorii au libertate deplina în alegerea temei, a modului de abordare, a timpului povestirii. (Nu acceptam însa parodii.)

Vom acorda un premiu de 50 USD textului cu cea mai mare nota si un premiu de 100 USD din partea administratorilor.

Autorii textelor in concurs sint rugati, pina la incheiearea acestuia, sa nu comenteze si sa nu noteze materialele aflate in competitie (inclusiv textele proprii).

5 Comments

 1. E in colaborare cu antologia de la Millennium sau le-au furat ideea?

 2. nu …e separat…dar e la fel de serioasa treaba…si poate cei ce publica acolo au o sansa sa ajunga si in antologia de pe hartie…

  imi permit un pic sa citez 2 chestii:

  BB
  02-02-2011
  23:18 ”

  Horia Ursu a anuntat pregatirea unei antologii cu tema Zombii. Cred ca ar fi folositor sa lansam un concurs cu tema asemanatoare. Daca avem cel putin trei doritori, ii dam drumul.

  si inca o chestie pusa mai devreme:….

  ” participantii nu vor putea comenta textele in concurs inainte de incheierea acestuia – nerespectarea regulii va duce la eliminarea din competitie. Se pot comenta si nota texte care nu intra in concurs.
  Referitor la tema, orice tema are sub-teme… Zombii in medieval, zobii extraterestrii, zombii iesiti din basm, zombii versus vampiri etc.”

 3. …adica un fel de sincronizare…

 4. Buna, sunt noua pe site-ul acesta.Trebuie sa ma inscriu pe undeva sau cum pot participa la acest concurs? Si unde se inscriu creatiile?
  Va multumesc.

 5. buna…iti faci cont pe atelierkult.com si textele se posteaza aolo… mai multe detalii afli cind iti faci cont si te loghezi la ei. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu