… si totusi… iubirea…

Contrast mare intre cele doua antologii anuntate pe 1 februarie. Oops! Volume colective. 😀

Venus SF

Ete:

Venus” este titlul (de lucru) al următorului volum colectiv din colecţia „Survol”, îngrijită de către Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy, şi care îl va avea ca principal antologator pe binecunoscutul scriitor şi editor Dan-Silviu Boerescu. Adresăm o provocare tuturor autorilor din România, invitându-i să publice în viitoarea antologie, abordând tema dragostei, a iubirii, a erosului cu mijloace science fiction şi fantasy!

Textele vor avea dimensiunile de minimum 50.000 şi maximum 100.000 de caractere (spaţiile incluse). Data limită, până la care se pot trimite lucrările, este de 01.08.2011. Ele vor fi expediate pe adresa Societăţii Române de Science Fiction şi Fantasy (srsff@srsff.ro), sau pe adresa preşedintelui organizaţiei (danutungureanu@srsff.ro). Volumul „Venus” va vedea lumina tiparului în toamna acestui an şi va fi prezentat, cel mai probabil, ca de obicei, cu ocazia Târgului de Carte „Gaudeamus”.

3 Comments

 1. Viagra + ginseng= morile de vint ale batrinilor -a se citi seniori! combinat cu putin praf de plaiboi si oleaca de cancan.LOL!
  Hai bre ca parca a avut vreodata succes la romani povestile de amor turbat?! Mira-m-as!

 2. @voicunike
  Nu se stie niciodata. De exemplu si “Razboiul Etern” are o poveste de iubire acolo, si inca una destul de impresionanta, daca nu ma inseala pe mine memoria.
  Spinrad spunea ca orice poveste buna este contruita in jurul lucrurilor ce pun lumea in miscare: putere, bani si sex (aka, iubire, pentru cei mai sensibili).
  Deci, nu se stie niciodata ce-o sa iasa.
  PS. Vezi ce zice DJ despre “Dying of the Light”.

 3. Stiu ,stiu,pentru ca am rugat-o pe DJ sa-mi povestesca aproape toata cartea.E posibil sa ai mare dreptate cu iubirea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu