Raining death, Battle:LA

11 Comments

 1. Ar trebui sa faca un film pentru fiecare oras. Battle: LA, Battle: SF, Battle: NY, si tot asa. Eu personal il astept pe Battle: Tecumseh, Nebraska.

 2. am crezut ca e vorba de un alt film care trebuie sa apara…tot cu niste alieni care teleporteaza populatia oraselor pe nave…nu mai retin numele exact si nu am chef sa-l caut.

  in trailere toate arata misto.

  am vazut recent si Monsters.Desi e laudat (de multi) mi s-a parut destul de fasait, dar am zis sa-l mai vad odata sa ma lamuresc exact.

 3. Monsters e un film facut cu o echipa de 6 oameni si buget sub 20k de dolari. Sa stii ca pana si un film romanesc are de vreo zece ori mai multi oameni implicati in productie, si bugetele sunt uriase…

  Acum, nu ca ar salva asta calitatea artistica a filmului…

 4. Nu stiu exact ce buget sau echipa a avut, dar oricum sub cheltuielile de productie ale telenovelelor de la acasaaaaa.

 5. @Kyo – ala de care zici tu parca se numeste Skyline… si a fost deja declarat the most pointless film of the year. Nah, fratzii Krause, aia care au facut timpenia AvP:R… deci nici o surpriza.

 6. hahaha..da…asa e…de el era vorba..marfa!

 7. Mda, in trailere arata misto, adica efectele arata misto. In schimb regia si actorii… sint de la acasaaa.

 8. Asta vroiam sa zic si eu—tocmai am vazut Skyline si este exact pe aceeasi idee si tot in LA! Asta o fi scenariul distribuit la toate casele de film la inceput de an si cine apuca sa-l faca…

 9. @Costi
  Si cum ti s-a parut Skyline? 😀

 10. @rreugen
  Eu astept Battle: Bolintinu din Deal

 11. @Aspoiu
  Este entertaining. Usurel, mediocru, nu ramii cu nimic dupa, dar macar nu te plictisesti. Stiu ca pare o contradictie, insa uneori este nevoie de filme care sa fie doar entertaining.

  Pe de alta parte, daca astfel de filme usurele sint atit de proaste precum “The Last Airbender”, atunci chiar este nasol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu