Targul de carte Kilipirim: peste 10.000 de titluri de carte cu discount

Kilipirim - noiembrie 2010

Comunicat :

De miercuri, 10 noiembrie, la galeria Dalles din Bucuresti incepe a XI-a editie Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount. 40 de edituri, 10.000 de titluri de carte, 2 expozitii inovative si 10 premii speciale ii asteapta pe iubitorii de lectura timp de 5 zile, in perioada 10-14 noiembrie, la Kilipirim.

La cea de a XI-a editie a sa, Kilipirim reuneste in acelasi spatiu titluri interesante ce acopera toate domeniile: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura si design. Publicul se va putea bucura de achizitii la preturi speciale, cu discount-uri ce pot ajunge la 70%.

Alaturi de editurile prezente cu oferte speciale, Kilipirim va recompensa publicul vizitator al targului prin organizarea traditionalei tombole, la care pot participa toti cei care ajung la eveniment si isi depun, in urna special amenajata, talonul de participare.

Pentru a XI-a editie, Kilipirim va acorda 10 premii in carte, cu titluri din toate domeniile, iar tragerea la sorti va avea loc pe 14 noiembrie, ora 14.00, in cadrul cafenelei Dalles.

O alta noutate prezenta in cadrul targului este expozitia de arta de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o alta perspectiva: cea de obiect de arta. Viziunea artistica apartine tinerilor studenti de la sectia de Arhitectura de Interior a Facultatii de Arhitectura “Ion Mincu” si reuneste 20 de exponate.

La cea de a XI-a editie, Kilipirim a decis sa sustina campania “Colecteaza selectiv”, initiata de Green Peace. Organizatia va fi prezenta la eveniment cu materiale informative, voluntari si un stand cu vanzare de materiale-suport realizate din hartie si alte materiale reciclate.

Pentru ca mesajul de colectare selectiva sa fie cat mai elocvent, Green Peace va organiza in cadrul Kilipirim o expozitie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului al depozitarii necontrolate a deseurilor.
Targul Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount, dureaza 5 zile, in perioada 10-14 noiembrie, cu un program zilnic de vizitare de la 10.00 la 20.00, iar intrarea este libera.

Pentru alte detalii: www.dallesrevolution.ro

5 Comments

  1. Eu încă mai am câteva cărţi necitite de la ultimul târg, atât de multe am cumpărat! Oferta şi reducerile au fost senzaţionale, eram ca într-un paradis! Enjoy it there! 🙂

  2. Asta este tirgul de toamna, sau mai este unul mai mare la sfirsti de noiembrie?

  3. ala mare incepe joi

  4. Am fost, nimic spectaculos 😛 Astept targu’ al mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu