The Walking Dead la tv

The Walking Dead:

Publisher Image Comics
Schedule Monthly
Format Ongoing series
Genre
Post-apocalyptic, Zombies in comics
Publication date October 2003 – present
Number of issues 77
Creative team
Writer(s) Robert Kirkman
Artist(s) Tony Moore (#1–6)
Charlie Adlard (#7–)
Creator(s) Robert Kirkman
Tony Moore

Din octombrie si pe micile ecrane:

14 Comments

 1. Waw! Cam sangeros, totusi… 🙂 Oricum, eu am intrat in ultima vreme in isteria Supernatural. Se termina pe protv sezonul cinci, dar tocmai a inceput sezonul sase la mama lui, in SUA. Internetul sa traiasca!

 2. 😀 banda desenata e foarte misto…bine eu am citit pina pe la numarul 50 cand cam incepuse sa ma enerveze ca se cam batea apa in piua….insa e interesant de vazut ca o sa iasa ;)… la Supernatural am vazut vreo 4 sezoane si mi-a pierit interesul mai apoi:)

 3. Tocmai ce voiam si eu sa recomand sa cititi comixul primul, este destul debun pana la un anumit numar. Sunt totusi curios cat de mult or sa respecte comixul la transpunerea in film, avand in vedere ca si autorul a participat la filmari.

 4. Pare sa fie mult mai sangeros decat ma asteptam, ceea ce e bine, e un serial horror cu zombi, abia astept sa ma uit la primul episod. De cand astept un asemenea serial 😀

 5. Pingback: Galileo Online » Intermeci (14)

 6. nu e sf , fantasy sa ceva conex dar in ultima vreme/ani cel mai mult the wire ca serial mio placut, si Californication, aa, si Braking Bad

  is foarte curios de asta, mai ales ca is fun zombies

  Cititi va rog : War World Z de Max Brooks! 😉

 7. PS: ce de greseli am facut: “sau ceva conex”, Breaking Bad, fan …

 8. @Crusher Nu vrea să fiu nitpicky(probabil sunt), dar Walking Dead nu e un comix, ci pur și simplu bandă desenată independentă. Comix, descrie o bandă desenată underground care abundă în sexualitate și violență cu intenția de a fi subversivă(de unde vine xul). Și da Walking Dead este foarte violent, însă impactul pe care îl are nu este la fel puternic ca cel din benzile lui Crumb sau Panter, nici că ar căuta asemenea reacții.

  Serialul este fidel benzii și realizat foarte bine, actorii își exagerează uneori rolul, dar probabil că vor intra pe parcurs în pielea personajelor. Nu l-aș descrie totuși drept horror. Violența în filmele lui Romero era mai grafică, iar ele au fost realizate acum câteva decenii bune. Se crează tensiune, însă mai mult din drama pe care o suferă personajele, de a fi aruncate într-o asemenea lume. Modul de prezentare fiind suspect de impersonal. Muzica e retrasă, camera nu se mișcă brusc, nu există jump-scares. Îmi place.

 9. @Engineered

  nu stiam ca exista neaparat o diferenta intre termeni, comix si bd…cit traim invatam 😀

  in alta ordine de idei trebuie sa arunc si eu ochii pe primul episod…

 10. Există și chiar vroiam să mă apuc să le descriu, dar e mult mai fain să scriu despre Conan.

 11. da, corect…am citit si eu jumatate din seria noua de la Darkhorse…muchos funos 😀

  stii ca a aparut “Batman: The Doom That Came To Gotham” varianta Mignolia, nu?

  Arata bine, exact in stilul lui patratos si gotic. Nu sunt un cititor inrait Batman, dar suna mai mult decat promitator.

 12. O am pe undeva dar nu am avut timp să o citesc.

 13. Am vazut primul episod si, sincer, m-a dezamagit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu