Concurs: Intră în agenţia de lectură particulară Nemira!

E concurs, dar nu la noi. :D. Aveti aici, pe blogul editurii Nemira mai multe detalii exact.

Ce e de facut?

Timp de cateva zile trebuie sa fiti niste mici detectivi.

Astfel trebuie doar să vă înscrieţi pe Suspans.ro la newsletterul campaniei. Timp de 7 zile, în perioada 3-10 iunie, veţi primi pe mail cel puţin un indiciu pe zi. Pe baza acestui indiciu, trebuie să găsiţi un fragment din povestea crimei noastre. Porţiunea de poveste este ascunsă pe diferite pagini ale platformelor Nemira (NemiraBooks, Blogul Nemira, Revista Nautilus, Revista Yorick, WikiSF etc.), dar există şi indicii-bonus, care vă vor trimite către pagini ale blogurilor partenere. Ascuns, dar la vedere, în aceste pagini se află textul poveştii pe care trebuie să o recompuneţi.

După ce găsiţi toate fragmentele de poveste, trebuie să puneţi faptele cap la cap şi să deduceţi, folosind logica lui Sherlock Holmes, cine a comis crima.

Premiile:

» Primul concurent care ne spune cine este criminalul şi cum a reuşit să se ascundă până acum primeşte un raft de cărţi (cupon cadou în valoare de 200 lei) şi un tricou Suspans.ro
» Al doilea concurent care identifică făptaşul primeşte cărţi în valoare de 100 lei şi un tricou Suspans.ro

Plus premii bonus :

» Primul concurent care găseşte fragmentul de poveste ascuns de noi şi o dovedeşte postând fragmentul într-un comentariu pe pagina blogului Nemira dedicată concursului primeşte un cupon de 30 lei şi un tricou suspans.ro. (Comentariile vor fi ţinute la arobat pe parcursul zilei pentru a nu divulga fragmentul celor care încă nu l-au găsit)
» Al doilea cel mai rapid concurent care găseşte fragmentul de poveste al zilei va fi recompensat cu un cupon în valoare de 20 lei

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu