“Angels and Moths” de Costi Gurgu o lectura de neratat

agesCam tarziu preluam si noi stirea, dar nu cred ca se supara nimeni. Texul lui Costi Gurgu “Angels and Moths” prezent in antologia Ages of Wonder (Julie E. Czerneda & Rob St. Martin -editori-) despre care am discutat intens (chiar si in engleza) in momentul aparitiei, a ajuns pe o lista de recomandari.

Si nu e chiar o lista intocmita de amatori sau pe impresii camaraderesti ci una partinand unei publicatii profesioniste de peste ocean. Este vorba de  revista Tangent Online (“the genre’s premiere review magazine for short SF & Fantasy since 1993”) povestirea primind o stea din 3 posibile.

Alte texte din antologie nominalizate de catre editorii Tangent, majoritatea fara stea, sunt:

“Here There Be Monsters” – Brad Carson
“Blood and Soil” – Ceri Young
“Immigrant” – Sandra Tayler
“A Bird in the Hand” – Queenie Tirone  *
“Cloud Above Water” – Natalie Millman  *
“Angels and Moths” – Costi Gurgu  *
“Fletcher’s Ghost” – Liz Holliday  ***

E o chestie, nu? Sau doar mi se pare mie ?!…

Transmitem pe aceasta cale felicitari publice autorului. Speram sa nu se opreasca aici si sa o “comită” si mai tare in viitor . 😀

3 Comments

  1. Mii de multumiri!

    Si da, comit, ca ma maninca palma si nu ma pot opri.

    Doar o singura completare: AGES OF WONDER este finalista la Aurora Awards anul acesta. Premiile se vor decide in primavara, la conventia nationala.

  2. Chiar f tare, felicitari!

  3. Fiind unul dintre putinii fericiti care au citit aceasta povestire{ Sic! Sic!}{ Vesnica recunostinta, Jen!} pot sa spun ca merita un premiu{ Go, Costi, go! }.Poate vedem “Aurora” de la capatul tunelului! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu