Oferta zilei la Nemira

Incepand de pe 23 februarie, Nemira aplica metoda incercata si prin alte parti cu un produs la reducere, disponibil o singura zi. Ca sa vedeti produsul zilei mergeti aici, si ca sa fiti la curent cu ofertele abonati-va la blogul editurii (sau dati refresh in fiecare dimineata pe pagina respectiva, probabil). Daca doriti ceva anume… nu uitati sa verificati in fiecare zi.

Reducerile arata bine, azi avem parte de Jocurile Foamei gratis pentru o comada a Sfidarii… sa vedem ce urmeaza 😀

9 Comments

 1. Ce bine ar fi daca ar vinde si versiunile electronice…

 2. Astazi o oferta imbatabila! Gardner Dozois – The Year’s Best Science Fiction (vol. 5) la 10 RON ! Si nu-i deloc rea (din cate povestiri am citit eu)!

 3. WOW! de cand pusesem ochii pe ea…dar trecusem la “cura” de cumparaturi..noroc cu avertismentul prompt.. multumesc mult A. Buzdugan 😉 nici nu am stat pe ganduri..

  yuhuuu!.. hai si tu la dansul ploii 😀

 4. comandat! merci mult, buzdu!

 5. Rats. Cine cumpara devreme nu mai prinde reduceri. Adica eu 🙂

 6. @Adina
  Mda, nuş cum se face, da uneori tocmai cititorul fidel, ăla care nu mai are răbdare şi dă buzna în librărie să ia cartea din prima zi când apare,tocmai ăla ia ţeapă când vine momentul reducerilor. Asta nu-i o critică, e un fapt. Legile lui Murphy, eheiii.
  Plus că eu am o oareşce problemă şi cu ideea reducerilor practicate de alte edituri la cumpărarea online a cărţilor. Le dau mai ieftin ca în librărie, normal că toţi care pot comandă pe Internet şi după aia ne plângem cu toţii că scad vânzările în librării şi dispar librăriile, domle. (Ceea ce ar fi regretabil, mie îmi plac librăriile).

 7. Eu n-am timp de librarii, asa ca din partea mea pot sa moara linistite 🙂 Mai ales ca la noi nu exista librari, adica oameni care sa se uite la ce carti frunzaresti si sa vina cu propuneri pertinente – ia si citeste asta, o sa-ti placa…

 8. @Eddie
  Las că eu mă duc în librării cu tema făcută de acasă; dacă m-ar mai duce şi librarii în ispită, pe lângă asta, aş da probabil faliment.

 9. Si o alta pomana: “The Hurt Locker” – filmul cu 9 nominalizari la Oscar 2010 – pe DVD la doar 15 RON (Gazeta Sporturilor,04.03.10). Vi-l recomand cu cea mai mare placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu