A-Camp Frostb1t3 Edition

PHOTO_512

A-Camp Frostb1t3 Edition (perioada: 29.12.2009 – 03.01. 2010 -5 zile- ) este cea de a IV-a editie a deja cunoscutei tabere cu tematica anime/manga/japoneza.

Editia Frostb1t3 (degeratura) va fi definita de intreceri si provocari, folosind decorul de iarna membrii vor fi solicitati din plin atat fizic cat si mental. Felul in care vor fi organizate aceste intreceri si provocari lasa loc fiecarui membru pentru contributie, ele fiind in asa fel concepute incat sa necesite atat idei cat si forta, onestitate dar si disimulare, talent cat si lipsa acestuia.

In aceasta editie de iarna organizatorii propun participantilor  sa petreaca din nou cateva zile in orasul Piatra Neamt, sa se bucure de frumusetea unei batai strasnice cu zapada, sa isi formeze noi prieteni in compania carora pot incerca activitati specifice A-Camp, din care mentionam: karaoke, drama club, atelier de desen, drumetii, petreceri de seara, proiectii anime si nu numai, atelierul de stencils, light graffiti, atelierul de AMV, concursuri, sporturi de iarna si multe altele surpriza.

Mai multe detalii aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu