Lansari la Gaudeamus

Ne-am gandit sa facem o lista cu lansarile SFFH de la targul de carte… dupa care ne-am dat ca altii au facut-o mai bine si mai din timp. Pentru ca nu are rost sa repetam aceleasi informatii, va oferim un link util: Lansari F&F la Gaudeamus, pe blogul lui Michael Haulica. Totul e frumos impartit pe zile si cu linkuri la detalii, asa ca nu trebuie decat sa va hotarati la care veti merge. Dupa cum e usor de remarcat, ziua de sambata e de baza, cu lansari de la 12 pana la 17… deci rezervati-va din timp o masa la barul arhiaglomerat din Romexpo, pentru ca veti avea de stat multa vreme pe acolo.

CititorSF va fi acolo, in formula restransa… dar nu vom avea ecusoane, asa ca probabil n-o sa ne intalnim daca nu ne cunosteam dinainte 😛

5 Comments

 1. Ah, exista si birt? M-am linistit, ma gandeam ca fiind iarna si terasele inchise nu am sa gasesc cele atat de necesare (i.e. berici).

  Poate ne vedem pe-acolo 🙂

 2. eu prin bar intelegeam tot terasele alea. din cate-mi aduc eu aminte, nu se inchid decat daca e frig rau de tot, asa ca pe 15 grade mai mult ca sigur sunt disponibile.

  eu o sa fiu la targ cel putin sambata (restul zilelor depind de programul de la lucru), si o sa-l folosesc pe horia ca sa gasesc/recunosc oameni 😛 daca treci pe la millennium press probabil ne intersectam. despre restul blogului… nu stiu. probabil jewel o sa ajunga, aspoiu nu (duh), kyo probabil nu, de feeria nu stiu nimic.

 3. Eu mi-am propus sa ajung sambata pe la targ; cred ca ne vom descurca cu recunoscutul, voicunike ne stie pe toti 🙂

  Si sper sa vina si kyo, totusi 🙂

 4. Buei nu va cunosc pe nici unul! 😀 😀 😀
  Dar veniti, ca berea e mai buna si mai “dulce” cind ai toti sefistii linga tine! Oh!doamne! si sunt atitea carti,toate super misto, peste 20,le-am numarat eu!
  De abia astept sa ne revedem,sa va revedeti! 😀
  @Aspoiu-cred ca pina la urma trebuie sa nascocim un dispozitiv de teleportare! 😀 Nici nu stii ce pierzi!

 5. @Adina

  aveam mai multe situatii pe cap… una a cam picat, insa a mai ramas cel putin alta in joc pt weekend asa ca nu sunt sigur ca voi fi liber…si apoi chiar daca m-as strecura cumva as avea alte datorii de respectat 😀 si nici prea mare chef de plimbari nu am la momentul de fata.

  si in plus “mari” reduceri la targ eu nu am vazut…in afara de doua, hai trei edituri..20% nu e reducere.. 😀 si nici cu fondurile nu stau grozav. sa merg doar sa salivez pe la standuri, what`s the point ?! 😀

  bine, ca te mai intalnesti si cu restul lumii… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu