The next BIG thing…

… cel putin din punct de vedere vizual.

13 Comments

 1. Am deja impresia ca am vazut filmul. Ma intreb daca nu cumva o sa fie mai slab decit trailerul. Iar faza cu “James Cameron care le-a facut pe toate” m-a deranjat cumplit. E trailer la film sau la regizor?

 2. hmm..cu doua, trei peisaje nu se face primavara.. si banuiesc ca povestea e destul de liniara..ca o prindem din trailer, spionul dezerteaza la inamic si se indragostesteste de frumoasa fata albastra 😀 end :))

  aflam cat de curind daca e asa sau nu 🙂

 3. Povestea e dezvaluita complet, pe youtube exista un James Cameron’s featurette unde omu’ spune tot si cam arata tot. In aceste conditii te duci la film ca sa vezi piesele de legatura doar ,si sa te bucuri de 2 ore de efecte speciale nemaivazute. In fond si la urma urmei nu este absolut nimic nou in acest film din punct de vedere al povestii: compania cea rea si reprezentantul ei le-am mai vazut in Aliens, niste love a la Titanic cu elfa mutanta care tine de alta clasa “sociala” etc. O gramada de idei & design giugulit din chestii supercunoscute (Matrix) sau cunoscute doar “comunitatilor” (anime).
  Chestia care pe mine ma sacaie ingrozitor e faza cu soldatelul cel cool care sa da cu alienii cei napastuiti – am vazut faza asta MULT mai convingatoare in D9 unde functionarul mediocru destul de multumit de viata lui, ba care mai se si distreaza la servici (poc-poc ca la popcorn!) trece la creveti pentru ca nu prea are de ales.
  Dar chestia asta cu sufletul nobil care ia apararea prapaditilor le da americanilor un fel sentiment caldut in interior, …poate din cauza ca nu au aplicat-o niciodata in realitate.

 4. Mie imi place cateodata pur si simplu sa-mi clatesc ochii, fara pretentii la subiect.

 5. asta va fi din categoria “clatita cu strigaturi” 🙂

 6. Eu astept sa vina la Imax sa vad ce mare branza e de tipul asta de cinematograf.

 7. Off topic:

  In catalogul Leda http://ledabooks.ro/images/leda%20iarna%202009.pdf la sectiunea “Ce pregătim pentru 2010” apar urmatoarele:

  SCIENCE-FICTION LEDA: “Neill Stephenson, Alfred Bester, Ray Bradbury, Walter Jon Williams, etc”

  FANTASY LEDA: “Gene Wolfe, Lian Hearn, L.J. Smith, Brian D’Amato, etc.”

 8. @md

  interesant. multumim md…eu nu am gasit catalogul asta :D…cam de rezolutie mica imaginile volumelor

 9. O postare dedicata editurii Leda la noi aparitii gasiti pe fansf!

 10. @Kyo: Cu placere.

  “Neill Stephenson” e luat cu copy/paste din catalogul lor. Presupun ca se refera la Neal Stephenson.

 11. sincer nici nu mi-am dat seama de greseala 😀 si eu la Neal m-am gindit prima oara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu