Repere tv 16.11

the cave

20:30, Luni (16 noiembrie), PRO TV

Peştera  (The Cave)

Statele Unite ale Americii-Germania, 2005, horror, 97 minute

Sub Rai se ascunde Iadul, iar sub Iad se ascunde… PEŞTERA.
O echipă de oameni de ştiinţă dă în adâncul pădurilor din România peste ruinele unei mânăstiri din secolul al treisprezecelea. La o privire mai atentă, aceştia fac o descoperire îngrijorătoare – mânăstirea este construită deasupra intrării într-un sistem uriaş de peşteri. Biologii locali cred că peştera poate fi lăcaşul unui ecosistem nedescoperit aşa că angajează o echipă de speologi americani să-i ajute să investigheze adâncimile. Jack (Cole Hauser) şi fratele său Tyler (Eddie Cibrian) sunt speologi căutători de senzaţii tari care conduc o echipă de scufundători de elită. Echipa de şoc, din care fac parte şi Charlie (Piper Perabo), şi Buchanan (Morris Chestnut), îşi începe imediat explorarea. Dar ceea ce găsesc în adâncul peşterilor nu este doar un nou ecosistem, ci o specie cu totul nouă.

***

23:00, Luni (16 noiembrie), AXN

Flash Forward: Amintiri din viitor
(FlashForward)

Statele Unite ale Americii, 2009, serial, 60 minute episodul 1

117206_D_GROUP_01r1

Când un eveniment misterios produce pierderea globală a cunoştiinţei, umanitatea vede cum va arăta viitorul şi fiecare bărbat, femeie sau copil trebuie să accepte faptul că acest destin poate sau nu să se adeverească.

Serialul este o adaptare a revoluţionarului şi multi-premiatul roman al lui Robert J. Sawyer iar producătorii executivi sunt David S. Goyer (vizionarul co-scenarist al filmelor “Batman: Începuturi” şi “Cavalerul negru”) şi Brannon Braga (“24,” “Star Trek: Enterprise”).

Serialul a avut premiera în Statele Unite pe canalul ABC în septembrie 2009 şi a devenit unul dintre cele mai de succes producţii ale grilei de toamnă. De atunci, serialul a fost preluat şi difuzat de ţări precum Marea Britanie, Spania, Australia, Italia, Rusia şi Singapore şi continuă să se bucure de un succes enorm peste tot în lume.

Producţia invită publicul într-o călătorie care va răspune la întrebarea: “dacă ai ştii ce-ţi rezervă viitorul, ce-ai face?”

7 Comments

 1. L-am vazut pe asta. Nu mi s-a parut nici mai bun, nici mai rau decat alte filme cu monstri. Azi incepe insa un serial care promite la AXn. Flash forward. Chiar astept cu interes primul episod

 2. Multumesc!.. am adaugat si debutul serialului la articol 😀

 3. “unul dintre cele mai de succes producţii ale grilei de toamnă” – probabil d-aia nu se stie daca sezonul 2 va exista sau nu, prea mare succesul dom’le.

 4. Stie cineva daca o sa apara si V la vreunul din posturile autohtone? Pare mai promitator decat Flash Fwd

 5. @ Shuyin, eu nu am auzit nimic 🙁

 6. The Cave e un film care promite multe si nu ofera nimic, cu exceptia, desigur a cate unui tub de oxigen scos din … la fiecare scufundare. dupa ce rucsacurile cu echipamentul au disparut de mult…
  Mie nu mi-a placut decat ideea…

 7. adevaru ca ideea Pesterii suna misto.

  desi in romania cre ca gaseau ecosisteme preistorice si la suprafata, bine mersi, ba si locuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu