Cartile fall-ului (II)

Doua romane serioase (de adaugat ca “Gardens of the Sun” este urmarea directa a lui “Quiet War”)

Oct-1

Doua ‘steampunce’ din categoria YA, insa scrise (si ilustrate) bine

Oct-2

Si doua antologii: “Eclipse Three” este ‘copilul’ lui Strahan, si inca unul care creste precum fat-frumos; “The Secret History…” este o antologie de SF literar (ca sa zic asa) cu nume grele – capete de afis: Margaret Atwood cea-care-nu-scrie-SF, Jonathan Lethem, Maureen McHugh, Chabon, Le Guin, Disch, Shepard, Kate Wilhelm, Connie Willis and, ofcorz, Gene Wolfe…

Oct-3

10 Comments

 1. Steampunk-urile le-am tot vazut si eu prin blogosfera externa si recent am dat si peste coperta lui Lethem care il stiam din Wastelands.

  Seria cu Eclipse-urile lui Strahan nu am abordat-o, dar nu m-a dat pe spate antologia lui, Fantasy: The very best of 2005, dupa cum v-am adus la cunostinta cind am citit-o 😀

 2. Om rău şi duJmănos! Nu ţi-a ajuns că m-ai ofticat pe mine cu antologia aia, te-ai hotărât să îi oftici pe toţi!

 3. Pai DA! Ca antologia aia e singura care o am (nu am rezistat!). Asa ca de ce sa fiu eu singurul ofticat?!
  Chestie: ati observat ca pe coperta de la Eclipse 3 sint numai femei???

 4. @aspoiu uite acu` observ si eu… 😀

 5. Ba de unde, eu văd doar un bărbat şi nişte cercuri. Obsedaţilor, ştiam eu că atunci când vedeţi cercuri vă gândiţi la femei (şi invers). Huooooooooooooooooooo!

 6. pai eu zic ca e de bine…sa ne gandim la femei care…scriu 😀

  parca ma simt asa si eu mai intelectual 😀

 7. Nu-i barbat, e o femeie urata din wiitor.

 8. Aşa arată viitorul?!!! Beahhhhhhhh!

 9. “secret history” e foarte misto (din cite-am apucat sa citesc pina acum (adica shepard, willis si lethem – deh, am si eu preferintele mele). nu m-am incumetat deocamdata sa imi iau eclipsele. sa ne zici cum e asta. cherie priest imi face si mie cu ochiul. ailalta parca e prea YA din descrieri… iar din lethem mai am decitit pina sa ajung la asta. nais, eniuei.

 10. Pe Lethem o sa-l putem citi de la anu’ in romana, nu stiu daca titlul asta, cred ca mai degraba Motherless Brooklin, anyway e in portofoliul Leda, l-au anuntat (pe autor) in catalogul de pe site, la “Ce pregatim in 2010”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu