Noutati la casuta postala..

Ieri am primit prin posta doua carti. Este vorba de Partidul de export si volumul de aforisme, Tara lui Travian, ambele semnate de Victor Martin.

Multumesc pe aceasta cale scriitorului pentru amabilitatea de care a dat dovada donandu-mi cele doua carti. Un gest de apreciat, nu?! Mai jos aveti si imaginile cu volumele, respectiv autograful oferit (un pic cam neclara ultima, dar cred se intelege esentialul) .

volume v.martin

autograf v martin

3 Comments

 1. @Kyo-Fericitule te invidiez sincer! Eu am incercat sa dau de domnul Victor Martin si nu am reusit! Tot asa il cautam pentru carti,mai ales Partidul de Export! Of,of,offf!

 2. Stimate domnule Voicunike!
  Asa cum i-am explicat domnului Kyodnb, nu am intentia sa fac avere din carti. Nici nu se poate face avere doar din carti, in conditiile social-politice si morale romanesti. Am si pierdut startul atunci cand a venit Revolutia din 1989. Doar cei care au inceput cu vanzarea de materiale de constructii, zarzavaturi sau consumabile pentru calculatoare au putut sa ridice si un imperiu media, dar e ceva fals. Nu poti face negustorie si cultura in acelasi timp. Dau doar exemplul antagonismului Dinu Patriciu- Catalin Avramescu. Primul nu poate fi considerat om de cultura, iar cel de-al doilea nu poate fi considerat negustor, nici daca fortezi nota.
  Va inteleg pasiunea. In tinerete, si eu asteptam cu nerabdare ziua cand venea la chiosc un nou numar din CPSF. In Occident, e ceva normal sa dai o carte unui pasionat. Acolo nu este reclama, ci starea de gratie devenita stare de normalitate. Doar romanii cred ca poti vinde carte ca in Vest in conditii cum sunt acestea, de la noi.
  In concluzie, va rog sa-mi trimiteti o adresa, unde sa va trimit un exemplar din romanul ‘Partidul de export’. Mail-ul meu este: mar_vic_2005@yahoo.com
  Va rog sa specificati numele, deoarece trebuie sa ridicati coletul cu buletinul. Amicul Ben Ami mi-a trimis o adresa, fara a specifica si numele. Posta romana nu stie cine e Ben Ami.

  Victor Martin

 3. Multzam fain domnule Victor Martin! Uite asa ati facut un fan sf fericit si bucuros!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu