Anime-camp editia a 3-a

otaku campDescriere : Anime Camp, sau A-Camp cum ii este porecla, este un concept devenit realitate. Stiti filmele acelea americane in care vezi 3 sau 4 copii care pleaca intr-o aventura, trec prin peripetii impreuna dar in final iese totul bine? A-Camp este o aventura exact ca cea descrisa mai sus, veti pleca alaturi de straini si va veti intoarce printre prieteni. La sosire e mai greu, cand totul e nou si te chinui sa iti amintesti numele persoanei de langa tine desi ai conversat cu ea/el timp de jumatate de ora.

Pana ajungi in camera viteza timpului parca e setata pe minim, de acolo parca timpul goneste. Treci prin 5 – 6 zile de activitati ca si cum ar fi o secunda, iar la sfarsit parca te doare cand pleci. Cunosti persoane noi, ale caror nume le stii acum, si greu le mai uiti pentru ca iti devin prieteni.

Experimentezi activitati si ateliere, daca nu inedite macar interesante; mergi in excursii pe munte, canti, dansezi si apoi cu parere de rau(si de cele mai multe ori cu lacrimi in ochi in cazul fetelor) te urci in masina/tren/autobuz si iti iei adio de la A-Camp.

Perioada: 17-23 August 2009
Locatia: Bacau, Valea Budului

Activitati:
Cazare pe 6 zile * 3 mese pe zi * Paintball* Baseball * Atelier de stencils
Karaoke * Drama Club * Atelier AMV* Papercraft * Atelier de desen * Drumetii
Sala de internet si retea L.A.N.* Petreceri de seara* Sporturi* Proiectii anime
Light Graffiti* Concursuri* Mafia

TOATE ACTIVITATILE SUNT INCLUSE IN PRET!

Cost: 582 Ron (include tot in afara de transport si bani de buzunar). Pentru inscriere trebuie doar avansul (250 Ron), iar restul pana pe 1 August.

Mai multe detalii pe  site-ul Otaku Camp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu