Libraria Nautilus nu va fi la Bookfest!

bookfest special3

Da, ati citit bine, libraria bucuresteana “Nautilus” NU va participa la Bookfest conform unui comunicat emis pe adresa web a acestora. Citam :

Anul trecut standul nostru a fost asezat intr-un cotlon al targului unde nimereau mai ales vizitatorii derutati ai expozitiei de utilaje agricole din pavilionul vecin si a trebuit sa dam explicatii penibile prietenilor care ne-au reprosat:”N-ati fost la targ si nu ne-ati anuntat! Ne-am rupt picioarele cautandu-va!”.

Libraria Nautilus Nu ne-am ascuns pentru ca suntem glumeti. Conform deciziei organizatorilor expozantii intai platesc si apoi afla unde au fost plasati. Daca nu le place locul repartizat si hotarasc sa renunte la participare, banii platiti raman la organizatori, pentru deranj. Desigur, nu e cazul expozantilor cu spatii cat un sfert din Obor si mese ticsite de teancuri de carti; aceleasi titluri in multiple locatii, ca doar e targ cu vanzare, iar succesul se masoara in cash.

Asadar, nici anul acesta nu ne veti gasi, dar macar nu o sa mai platim pentru asta.

In schimb, ne puteti gasi la Libraria Nautilus care, in perioada targului (17-21 iunie), va fi deschisa de la 9:00 la 20:00, iar cartile le vom vinde cu discount de 30%-70% din preturile afisate pe site.

Va asteptam cu mare placere.”

Libraria Nautilus este situata pe strada Arhitect Ion Mincu, nr. 17, Sector 1, 011356, Bucuresti.

Puncte de reper: Piata Victoriei, Statuia Aviatorilor, Piata 1 Mai (Ion Mihalache), Consulatul Italiei, Ambasada Rusiei, Colegiul National “T. Vianu”, Parcul Kiseleff etc.

Mijloace de transport in comun: M2 metrou (statia Piata Victoriei), autobuzele 205, 282 si 300 (statia Piata Ion Mihalache), tramvaiele 20, 24, 42, 45 (statia Piata 1 Mai).

***

almanah2009_188

Pentru cei care isi doresc o copie a almanahului Sci-Fi Magazin sau cele 12 numere ale revistei, reunite in doua volume denumite “Colectia povestirilor stiintifico-fantastice“, aflati ca acestea pot fi achizitionate si de la targ.  Ele pot fi gasite in locatia B14 unde se gaseste “Agentia de difuzare carte”, STAND. Sa mergeti macar sa vedeti cum arata, insa eu va avertizez ca o sa fiti cuceriti pe loc…

sci-fi unu si doi

Despre almanah am vorbit mai mult aici. Detalii mai gasiti si pe adresa web a editorului sau daca doriti sa comandati prin posta puteti trimite un mail la abonamente@sci-fi.ro.

5 Comments

 1. nu e un motiv serios; un “fluturas insufletit” la intrare rezolva locatia ascunsa. pacat.

 2. Si uite-asa am sa ma oftic eu mai putin ca n-am cum sa vin la Bucale pentru targ…

 3. “Conform deciziei organizatorilor expozantii intai platesc si apoi afla unde au fost plasati. Daca nu le place locul repartizat si hotarasc sa renunte la participare, banii platiti raman la organizatori, pentru deranj.”
  Ce faza de 2 lei! Nici eu nu m-as duce in conditiile alea, mai ales ca ei nu au lansari sau alte evenimente din astea. De banii aia mai bine faci o campanie de reduceri – oricum publicul SF&F e specializat si stie unde isi gaseste cartile.

 4. stefan ghidoveanu

  Ba eu cred ca e un motiv foarte serios si o decizie foarte buna. Oricum de la BookFest si pana la Libraria „Nautilus” sunt doar vreo 3-4 kilometri (oricum cca. 5-600 de metri de mers pe jos de la Piata Aviatorilor înspre Piata Victoriei).
  Si, credeti-ma, desi sunt traducator si iau bani de pe urma versiunilor romanesti vandute (cu cat mai multe exemplare, cu atat mai bine!), daca doriti o carte in original si nu vreti s-o comandati pe net, „Nautilus” este cel mai bun loc din Bucuresti (nu stiu daca nu si din Romania) de unde sa v-o procurati. Incercati, fie macar si de curiozitate. Oricum n-aveti ce pierde!

 5. Sci-Fi magazine rupe stilul.. reper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu