Recenzie la antologia "Ages of Wonder" pe FantasyBookCritic

Ages

Cu amabilitatea lui Liviu Suciu, unul dintre administratorii blogului FantasyBookCritic, a fost postata la ei pe blog si varianta in engleza a recenziei (cu multumiri lui Jen si apoi lui Liviu pentru redactarea finala) pe care am facut-o impreuna cu aspoiu la antologia “Ages of Wonder” editata de Julie E. Czerneda si Rob St. Martin si aparuta recent la  Daw.

Aceasta este completata, dupa cate se poate observa,  si de impresiile lui Liviu Suciu. De remarcat ca in ciuda discursului meu mai entuziast ce contrasteaza cu atitudinea, [adesea] temperata a lui Liviu Suciu, concluzia sa finala a fost ca intr-adevar antologia este o reusita din multe puncte de vedere, povestirea lui Costi Gurgu, “Angels and Moths” situandu-se, de asemenea, in topul preferintelor acestuia din urma..

Amintim si ca este vorba de prima colaborare a membrilor “Cititor SF” cu cei de la “FBC“, si de fapt si (mai laudabil!-avem voie sa ne laudam nu?!) debutul nostru cu o recenzie in limba engleza.

Si sa desfacem sampania! 😉

6 Comments

  1. Ma alatur grupului: felicitari!

  2. Felicitari! poate cu amabilitatea lui Costi Gurgu si ajutorul lui Horia vom avea placerea si fericirea de-a citi in romana Angels and Moth! tot ce este scris de Costi merita citit!

  3. Pingback: Prima recenzie in engleza « CostiGurgu’s Weblog

  4. Multumim, multumim grupului mic, dar inimos 😀

  5. Felicitari si multumiri si iar felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu