Cover art via Millennium Press…

Imaginile vorbesc de la sine.

resize

O noua fata reusita pentru asteptata antologie Millennium. Mai multe imagini la distanta de un click pe “Citeste mai departe“.

Dune1

Dune Hark

Dune2

Jihadul

De acelasi tratament al imbunatatirii imaginii vor avea si noile editii din ciclul Dune a lui Kevin J.Anderson si Brian Herbert. La ilustratii au lucrat Vlad-Mihai Botta, Ona Frantz, Federico Bebber respectiv Nicolas Bouvier / Sparth.

Suprav

Vindec

Si imbracamintea primelor doua titluri din seria Cronicilor Apocalipsei, Supravietuitorii si Vindecatoarea, in ilustratia originala a lui Mark Harrison. Mai multe detalii despre volumele traduse de Mircea Pricăjan gasiti aici si mai multe imagini din seria viitoarelor aparitii Millennium Press, aici.

30 Comments

 1. Aia de la antologia Millennium e cea mai nasoala, e generica, n-are nici o legatura cu contzinutu si alunga cititorii de mainstream. Aia cu tzatzele trebuia pastrata. Restu-s ok.

 2. Nu sunt expert in marketing, insa din moment ce deja scrie mare Fantasy& Science fiction pe ea ( daca e vorba de varianta finala) nu vad ce ajutor ar mai putea da niste tzatze :D. Asta referindu-ma la ideea ca o coperta fara galaxii ar atrage si alte segmente de consumatori de lectura. Si aici as mai putea sa-ti dau niste exemple tot din gradina MP cu tzatze, mai mult sau mai putin evidente, si la care coperta nu vinde neaparat cartea :P.
  Acum, o fi intr-adevar generica ,dar decat imaginea cu fragmentatul cap in mai multe culori, (uitasem ca a fost si varianta cu tzatze) 🙂 mi se pare mai ok.

 3. no worries, intre timp am schimbat iar, ca mi-a venit alta idee 🙂 pina nu pleaca cartea la tipar, nu-i nimic batut in cuie.

 4. Pana la urma, Millenium Press a fost preluata de Tritonic? Pe site-urile ishop.ro sau tritonic.ro, Millenium Press apare drept o COLECTIE a Editurii Tritonic.

 5. A fost imprint al Tritonicului pina anul trecut cind s-au despartit si MP a pornit pe cont propriu.

 6. @buzdugan: poveste lunga, cu intorsaturi neasteptate, actiune si violenta. poate intr-o zi o sa o spun pe de-a-ntregul 🙂

 7. some good names, I will look out for this one.

 8. @buzdugan: MP e independenta, cu Tritonicul avem in comun doar niste bani pe care ii avem de recuperat de la ei 🙂

 9. @buzdugan: cu cea mai mare placere 🙂

 10. Primele 3 Dune nu arata rau, dar se vede ca nu ai vrut sa cheltui prea mult.Nu se compara cu Jihadul.

 11. @jeje: deh, buget redus, ca la marfa cu reducere. dar si preturile vor fi rezonabile de tot la editia asta. despre Cronici ce parere ai?

 12. De abia astept sa citesc niste comicsuri. Simon Spurrier de exemplu, sa-mi imbogatesc bagajul cultural.

 13. @bujold: daaaa, din cale-afara de subtil. ia zi, bujoalde, tu de ideea lecturii de placere ai auzit?

 14. sigur ca a auzit: james joyce, noul roman francez… (ala din anii ’60, evident!). altceva?

 15. Michael, o sa cred ca este rea vointa!
  Fata de nivelul ‘agrofufa & gheorghe dracu’ este o mare imbunatatire… 😐

 16. Sunt poze într-un stil SF folosit deja de câteva zeci bune de ani… Cel mult avansul tehnologic să fi adus niscai efecte foto noi; în rest, aceleaşi imagini vag apocaliptice.

 17. sa zicem ca am fost un pic rautacios (dar pentru mine “rautacios” e un cuvint mai special. poate fi un fel de “rau cu drag”). mai rautacios decit el?

 18. Sigur va da lovitura la tirg MillenniumPress!
  Superbe coperti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu