Lansare Costel Baboş!

Recent a ieşit pe piaţă volumul lui Costel Baboş “Un om din Wayfalua şi alte povestiri“, la editura Bastion, în cadrul colecţiei Insolit. Volumul va avea parte şi de lansare, marţi, 12 mai, ora 17,  la librăria “Cartea de nisip”, Timisoara.

babos_wayfalua

Conform Arsfan.ro vor prezenta scriitorii Daniel Vighi şi Lucian-Vasile Szabo (coordonatorul colecţiei Insolit). Autorul va acorda şi autografe.

O nouă întâlnire cu Costel Baboş va fi vineri, 15 mai, ora 17, la Clubul Helion, unde va prezenta conferinţa “De la mitologia sumeriană la scenariile science-fiction apocaliptice moderne”. Aceasta se va desfasura la Sala Orizont, a Asociaţiei Scriitorilor din Timişoara, Piaţa Sf. Gheorghe, nr. 3, etajul I (deasupra Băncii Transilvania).

Câteva povestiri din lucrarea de faţă găsiţi şi aici.

***

Semnalez aparitia articolului Viitorul SF al României in Cotidianul online. Isi dau cu parerea Sebastian A. Corn, Dan Dobos si Michael Haulica.

4 Comments

  1. arata foarte bine, sper sa fie si o sesiune de autografe in Bucuresti

  2. Poate se vor gandi la vreo lansare si pe la targ. Tin minte ca in toamna au avut un program de initiative “stufoase”. Insa nu sunt sigur in ce masura s-au concretizat sau nu.

  3. foarte misto coperta!

  4. Sa stii ca si eu am remarcat…Eu zic ca cele din colectia Insolit au parte de coperti mai reusite fata de cele din Helion 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu