Aparitie Bastion

Inca o veste buna. De astazi probabil poate fi comandat si “Prizonierul faraonilor si alte orori povestite” de Howard Phillips Lovecraft, in colectia Insolit a editurii Bastion. Am spus probabil pentru ca desi a aparut pretul volumului cartea a ramas tot cu  statutul de “In curs de aparitie”. Vom afla in curind probabil. Cert este ca eu o sa renunt la serviciile online ale editurii, dezamagit de unele practici, sau tocmai de lipsa lor. Nu intru in prea multe amanunte insa daca la altii se poate de ce nu pot cere acelasi tratament de la toate editurile la care imi plasez comenzile. Oricum in cazul de fata cu o vizita la librarie iesi in castig.  Si de bani si de timp.

prizonierul

17 Comments

 1. Sunt curios sa vad intregul cuprins al acestei carti. Dupa ce la editura Leda aparusera povestiri ale lui Lovecraft care fusesera prezentate deja cu ceva timp in urma publicului romanesc, imi e teama ca si “Prizonierul faraonilor” sa nu cada in acelasi “pacat”: povestirile sa fi fost preluate/aceleasi cu cele aparute deja la editura Dacia, in 1993 sub ingrijirea si traducerea lui Mircea Oprita. Sa fie CHIAR atat de greu pentru un traducator/editor/editura sa vina pe piata cu “noutati absolute” adresate publicul nostru?!

  PS: Repet, nu stiu “cuprinsul” cartii, asa ca imi cer scuze anticipat daca am adus “atingeri nefondate” editurii. Departe de mine lucrul asta.

 2. @Vorpal-astept un semn de la tine sa ne spui ce contine cartea!Si apoi o comandam!

 3. @Voicu: am sa incerc sa te tin la curent.

  Cat despre postul prim… imi cer scuze pentru greselile evidente. Tastatura are nevoie de o vacanta. Da’ nu pupa bon din ala!

 4. Se poate comanda si online.

 5. @Dacian-am dat clic pe comanda impreuna cu alta carte si mi-a aparut confirmarea doar la cartea deja aparuta,cum putem rezolva acest lucru?Adica sa beneficiez de un exemplar si din Lovecraft?

 6. @Dacian – La care librarii as putea gasi in Timisoara “Rock me adolf adolf adolf” si (daca a aparut) “Prizonierul faraonilor si alte orori povestite”?

 7. @voicunike – am pus cartea in cos (fara sa ma autentific) si nu apar probleme, eventual trimite un mesaj prin formularul de contact si se va rezolva comanda.
  @adinab – din cate stiu eu nu sunt livrate la nici o librarie, eventual fa o comanda pe site-ul editurii sau trimite un mesaj prin formularul de contact.
  Am pus si eu problema adaugarii pe site a unui numar de telefon dedicat doar comenzilor si diferitelor intrebari despre carti, comenzi, etc, din pacate vad ca propunerea mea nu este bagata in seama…

 8. @Dacian – Am inteles, multumesc.

 9. spune dacian: “din cate stiu eu nu sunt livrate la nici o librarie”
  hai, dom’le, ca macar in orasul de bastina al cartilor acestea ar trebui sa se gaseasca fara probleme…

 10. @Dacian- trimis mesajul si sper ca voi citi saptamina viitoare H.P.Lovecraft.

 11. Va sinucid!!!Deabia am facut o comanda pt. Rock me adolf… si acum trebuie sa fac alta +faptul ca revista Helion nu poate fi comandata de la voi.De ce nu le scoateti si voi la pachet?

 12. Asta e!Trebuie sa fac si a 3-a comanda!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu