SRSFF…si la radio…

Dupa interviul lui Michael Haulica cu Danut Ungureanu publicat recent in Observatorul Cultural, maine, 14 martie, anul de gratie 2009, la Radio Romania Cultural, “maestrul de ceremonii” Ştefan Ghidoveanu ii va avea ca invitati la emisiunea sa “Exploratorii lumii de mîine”, pe Sebastian A. Corn, vicepreşedinte al Societăţii Române de Science Fiction si Fantasy, şi respectiv Cristian Tamaş, unul din membrii fondatori ai asociatiei.

logo2_srsff
Ora de difuzare este  13.15 iar emisiunea poate fi ascultata si pe internet introducandu-se adresa  http://srr.ro/stream/rrc.asx in browser-ul web.

Later Update : Si s-a terminat si emisiunea. Ma  asteptam sa dureze ceva mai mult. Interesanta ideea organizatorilor emisiunii cu oferirea cartilor doar in urma unui simplu telefon, castigate de doi ascultatori, cel putin unu fidel, din Bucuresti.

radio-romania1

Au fost aduse in discutie atat interviul recent luat de Michael Haulica, dupa cum am zis si mai sus lui Danut Ungureanu dar au fost si intrebari din partea gazdei pe baza statului pentru a se clarifica anumite idei. Per total o emisiune reusita din care am aflat si ceva noutati si puncte de vedere in prima auditie.

4 Comments

 1. Mulţumim,Bogdan,pentru inserarea informaţiei privind interviul din cadrul emisiunii “Exploratorii lumii de mâine” şi link-ul către rubrica lui Mike,
  “Fantasy şi Science Fiction” din Observator Cultural din săptămîna aceasta !

  Salutări lui Adrian !
  SRSFF

 2. Pentru putin.Sper sa-si faca si cititorii timp si sa avem parte de o emisiune interesanta.

 3. Sigur va fi o emisiune interesanta 🙂

 4. Salutari asemenea, domnule PR undercover 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu