It`s alive! Reloaded!

book-depository

Despre libraria britanica online Book depository am mai adus vorba si intr-un post trecut. Ei bine aflati ca nu s-a stat mult pe ginduri si lumea s-a apucat deja sa comande. Cu ocazia asta cineva s-a gindit si la mine si mi-a facut un “mic” cadou cu totul si cu totul special. Îi mai multumesc inca odata si pe aceasta cale.

Daaaaaaaa!!!Este chiar Ages of wonder, antologia editata de Julie E. Czerneda si Rob St. Martin in care este inclus si scriitorul nostru, Costi Gurgu cu povestirea “Angels and Moths”. Inca nu-mi vine sa cred ca o sa stea la loc de cinste in biblioteca mea. Si o tin in mina chiar inainte de lansarea oficiala. Trebuie sa fiu atent cum o manevrez sa nu cumva sa se “sparga”. In noaptea asta e petrecere in toata regula, ce mai!Yuhuuuu!

Nu m-am putut abtine sa nu zimbesc la “Despre scriitori” cand s-a adus vorba de testoasa lui, Cleo, ce nu a vrut sa-l insoteasca in calatoria spre Canada, avand rau de mare si de zbor si preferind sa nu paraseasca sub nicio forma plaiurile natale. 😀

ages-of-wonder-reloaded1

Din cate am socotit eu cei de la Bookdepository s-au miscat destul de repede, pachetelul ajungind in numai cateva zile in Romania, par avion. Cred ca mai mult a durat transportul ei pe teritoriul tarii noastre. Dar important este ca a ajuns cu bine. Multumiri lui Costi, pentru ca fara el nu aveam parte de antologie, si multumiri sponsorului “enigmă” :)!

7 Comments

 1. picture me green. because of the envy, of course 🙂

 2. Eu inca mai astept pentru exemplarele de autor. Dar am reusit sa-l rasfoiesc si eu pe cel cumparat de Catalin Sandu. Senzatii tari, nu alta…
  Abia astept sa-l citesc, ca sa vad in ce companie mi-am facut debutul.

 3. Sincer nu stiu chiar asa multi, insa asta conteaza prea putin. Important este sa fie reusite povestirile 😀 Oricum, e urmatoarea pe lista de lecturi.

  Offtopic: Ha! auzisem si eu de “Blindsight”-ul lui Watts, nu mai stiu cum am dat de el dar rezumatul promitea…si vad ca e si canadian..

 4. Ai mai comandat recent de pe acest site? Tocmai cand voiam si eu sa-mi comand niste carti, au inceput sa apara review-uri negative, cum ca ar incepe s-o dea in bara (trimit cartile gresite, nu le trimit deloc, dureaza foarte mult sa ajunga) si as vrea sa stiu o parere a cuiva din Romania.

 5. Eu am comandat acum cateva luni si n-am avut nici o problema. Cartile (corecte) au ajuns cam in 4-5 zile. Tocmai au fost cumparati de Amazon, deci… cine stie ce se va intampla.

 6. Eu am comandat acum vreo luna si nu au fost probleme. A fost o comanda mai mare, unele carti au ajuns in 10 zile, altele in 15… Parca dureaza un pic mai mult decit la inceputuri…

 7. OK, va multumesc mult pentru raspuns! O sa revin si cu experienta mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu