Promotii si altele…

Nemira ne loveste cu o alta oferta, carti la jumatate de pret. Si sunt ceva bunatati interesante. Si sa nu uit si de oferta de aici.

Millennium Press recidiveaza si saptamana asta si vine cu o noua oferta in cadrul campaniei „O carte la zece zile”. de aceasta data este vorba de JAMES DEAN, REBELUL de Jack Dann. Mai multe detalii aici sau la un click pe imaginea copertii din partea dreapta, jos.

De la grupul editorial Corint avem un link cu o serie de romane la reduceri, mai mult sau mai putin substantiale.

Ziarul de Iasi iese in fiecare marti insotit de o carte de la Polirom, inainte era 5 lei, acum a mai urcat un pic la 6. Romanul de martea viitoare este aici si aveti in vedere ca arhiva este in dreapta sus si se pot comanda si prin posta.

Editorul Jonathan Strahan lucreaza la o noua antologie Hard SF si a apelat la ajutorul cititorilor pentru a mai obtine nume de scriitori, mai mult sau mai putin renumiti, insa trebuie sa-i avem in vedere doar pe cei care au publicat romane intr-adevar pe aceasta ramura, cum sunt Greg Egan, Greg Bear, Nancy Kress, sau Linda Nagata.

A aparut recent si lista lunga cu nominalizarile la Arthur C. Clarke Award. V-am dat doar link-ul si o sa revenim cand se vor mai cerne din romane.

2 Comments

  1. si nu uitati de oferta “o carte la zece zile” de la Millennium Press! aflati mai multe amanunte daca dati click pe banner! v-astept!

  2. Marele Urs are dreptate,nu stiu cu ce vraji se ocupa dar cartile aparute la MillenniumPress le devorez mai ceva ca piranha.
    Pe mine unul m-a impresionat pina la lacrimi Viteza Intunericului,Razboiul Batrinilor l-am citit pe nerasuflate iar Abatia si Povestiri Fantastice mi-au readus parfumul tineretilor si James Dean m-a facut rebel din nou(sa nu spuneti nimanui!!!).
    Cu adevarat se ocupa de magia cartilor Marele Urs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu