Weekend trailers…

Outlander – Action | Adventure | Sci-Fi [2008]

În timpul domniei vikinge, Kainan (Caviezel), un om dintr-o lume îndepartată, se prăbuşeşte cu nava pe Pământ aducând cu el un prădător străin cunoscut sub numele de Moorwen. Deşi ambii om /monstru  caută răzbunare pentru violenţele comise împotriva acestora, Kainan conduce alianţa menită să-l omoare pe Moorwen fuzionand cunoştinţele sale tehnologice avansate cu armanentul de fier al vikingilor.

Let the Right One In [Låt den rätte komma in] – Drama | Horror | Thriller [2008]

Oscar, un baietel batjocorit neîncetat de câţiva copii de la şcoală, găseşte dragoste, întelegere şi razbunare în Eli, o frumoasă, dar stranie tânară care se dovedeşte în final a fi un vampir…

Ponyo on the Cliff by the SeaAnimation | Adventure | Family [2008]

Vestitul studiou de animaţie japoneză “Studio Ghibli” recidivează. Hayao Miyazak este cel care scrie şi regizează acest al  noualea film Miyazaki. Intriga se desfăşoara în jurul unui copil de peşte / sirenă numit Ponyo, care isi doreste sa se transforme in  fată. În timp ce încearcă să-şi atingă acest scop ea se împrieteneşte cu un băieţel de cinci ani, pe numele său, Sōsuke.

The Unborn – Horror | Thriller [2009] – Premiera în România 13.03.2009The Unborn este un thriller supranatural care se bazează pe  legenda dybbuk-ului, un  spirit invidios care refuză să părăsească lumea umană şi ramane în trupul unei persoane. Protagonista Casey Beldon (Odette Yustman) este afectată de  vise nemiloase, viziuni  cu câini ciudati,  şi este bântuită de un copil rău cu ochii albastri strălucitori. După ce este  lovită cu o oglindă de fiul vecinului, ochii lui Casey încep să-şi schimbe culoarea şi ea afla că are un frate geamăn decedat chiar înainte de naştere. Casey începe să bănuiasca că spiritul ce o bântuie este sufletul fratelui geamăn mort, deţinut  acum de un dybbuk, doritor să se nască pentru a se putea transfera în lumea celor vii.

Knowing Drama | Mystery | Thriller [2009]

Un profesor (Nicolas Cage) deschide o capsulă care a fost pusa la pastrare in pamant chiar de  fiul său în curtea şcolii cu câţiva ani în urmă; în ea cei doi găsesc previziuni cutremurătoare – unele care s-au produs deja şi altele care sunt pe cale de a se petrece – care-l conduce pe acesta să creadă că familia sa joacă un rol rol important în evenimentele care sunt pe cale de a ieşi la iveală.

3 Comments

  1. Am vazut “Outlander” si nu e chiar rau.
    Invitabil o sa va duca cu gandul la “Beowulf” si “Mostenirea Heorot” 😀

  2. Mie Outlander mi s-a parut slabut de tot. Dintre celelalte ma intereseaza doar filmul de animatie, imi aduce aminte de Howl’s Moving Castle. Numai de-ar fi la fel de bun…

  3. Outlander da,si mie, dar totusi efectele sunt bunicele:) Din animatie am vazut si eu un sfert din ea, si e cam in acelasi stil grafic de la Howl`s moving castle sau Spirited away (gen feţele personajelor) insa povestea e diferita si prinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu