Comunicat

srsfflogo

Societatea Română de Science-Fiction şi Fantasy (SRSFF) a apărut în ianuarie 2009 la iniţiativa unui grup de scriitori, traducători şi fani, din dorinţa de a promova literatura şi arta science-fiction autohtonă de calitate.
SRSFF este o asociaţie neguvernamentală şi non-profit, al cărei scop declarat este împotrivirea la invazia superficialităţii şi a non-valorilor promovate în exces şi care pervertesc bunul gust şi perceptia generala asupra culturii.
SRSFF a luat fiinţă, ca entitate juridică, din dorinţa fondatorilor (autori, traducători, fani) de a crea un cadru legal de reprezentare, organizare, susţinere şi promovare a culturii science-fiction şi fantasy, de a induce profesionalismul şi calitatea actului artistic. Totodată SRSFF îşi propune să devina un arbitru important în science-fictionul românesc, deasupra intereselor partizane sau de grup. Unicul criteriu pe baza căruia SRSFF va acţiona în dezvoltarea science-fictionului românesc este criteriul calităţii. Site-ul SRSFF poate fi accesat la adresa http://www.srsff.ro sau la un click pe imagine.

Dănuţ UngureanuPreşedinte
Sebastian A. CornVicepreşedinte
Cristian M. TeodorescuSecretar
Mihai-Dan Pavelescu
Marian Truţă
Cristian Tamaş
Sorin Camner
Dumitru Cl. Stătescu
Balin Feri

Le tinem pumnii si le uram succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu