Votati!

votat1

GATA! Poll-urile sint sus! Puteti accesa pagina dedicata din meniu sau aici. Perioada deschisa pentru vot: 01 – 10 Februarie.

Legat de nominalizari sint dator cu cateva precizari si multumiri:

– numarul celor care au avut ceva de spus in privinta nominalizarilor a fost de aproape de o suta, cu mici variatiuni; la indemnul unui apropiat, am studiat un pic cum sta treaba cu nominalizarile la premiile din alte tari si am avut placuta surpriza sa vad ca sintem pe picior de egalitate cu Aurora canadiana (media lor este la o suta).

– sper ca la vot vom avea si mai multi, procedura fiind mult mai simpla; dar alegerea poate fi grea… revin la o idee mai veche – 2008 a fost mult mai bun decat 2007, si asta din toate punctele de vedere: au fost publicate o gramada de carti din toate subgenurile, avem o revista virtuala lunara care promoveaza bastinasii, ba avem si preturi mai bune si o multime de promotii menite sa catalizeze sinergiile sefeistice; la puncte negative as consemna decesul Sci-Fi Magazin (cantecul de lebada este insa extraordinar) si cateva volume cu potential distruse datorita lipsei de profesionalism, ba chiar a lipsei de bun simt as spune.

– multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si speram sa ne sprijine la fel de puternic si la faza VOTULUI: Biblioteca Babel, AdinaB, Marian Truta, Bujolzi, Feeria, Horia-Nicola Ursu, Michael Haulica, Mircea Pricajan, Tusa Vero, Catalin Sandu, Costi Gurgu, Balin Feri, Oana Mujea, Shauki, Nemira (multumiri speciale domnilor Vlad Puescu & Silviu Toma), Revista Nautilus, SRSFF.

One Comment

  1. Pingback: LA VOT ! « Balinferi’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu