Bookporn II

books2

Richard Matheson – un omnibus declarat, cel cu antologia “I am Legend” si “Hell House”, si un omnibus surpriza care contine romanul “The Incredible Shrinking Man”, plus inca noua povestiri (la care nu ma asteptam).

Lou Anders ed. – Futureshocks – o antologie cu 16 povestiri fresh despre viitoarele temeri ale umanitatii, de pe vremea cand domnu’ antologar lucra la ROC.

Paul Witcover – Tumbling After – sint extrem de curios sa vad ce a produs acest autor care este, se pare, specialist in a amesteca genurile.

Larry Niven & Edward M. Lerner – Fleet of Worlds – se pare ca lui Niven ai plac colaborarile… si va mai spun ca are oarece legatura cu “Ringworld” iar continuarea, “Juggler  of Worlds”, este deja pe piata.

Ellen Datlow – Inferno – cu mare jena in suflet tre’ sa recunosc ca din aproximativ 20 de autori prezenti in aceasta antologie “de speriat”, am recunoscut doar vreo trei.

Sandra McDonald –  alea doua de jos – nu mi le doream in mod deosebit, dar daca tot erau la pachet… Cica autoarea de fata, impreuna ca Tobias Buckell si nu mai stiu care, ar fi tinerele sperante ale SF-ului american (de la New Scientist citire). Si cica ar fi romance-military-SF (Sandra Brown + Scalzi Hihihi!).

2 Comments

  1. bai, ma ‘nervezi! vreau si eu futureshocks!

  2. Credeam ca in anul 2009 nu o sa mai vad asemenea posturi care atenteaza la bunele moravuri ale bibliotecilor personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu