News Flash!

Inlocuitorul celebrului Doctor Who, serialul difuzat de BBC, a fost ales. Este vorba de Matt Smith, actor ce-l va interpreta pe cel de-al 11-lea Lord al Timpului, considerat de unii ca fiind cel mai mare rol din televiziunea britanica la momentul actual. Desi zvonurile preluarii noului rol se invarteau si in jurul catorva vedete, se pare ca producatorii au mizat pe un actor mai obscur. Insa daca tinem cont ca si precedentul Doctor, interpretat de David Tennant, nu a avut decat un rol  major in cariera de pina atunci, cel din Casanova, produs de cei de la BBC3, ne dam seama ca producatorii stiu ei mai bine.

Sincer, nu pare prea “grozav” ca “look” de Doctor Who, insa trebuie sa-l vedem si la treaba si apoi ne pronuntam.

Si iata, si poza cu “împricinatul“. Adica, noul Doctor Who, nu va fie teama, nu ma refeream la altcineva ! 🙂

7 Comments

  1. It’s always interesting to see how a new doctor will fare, I think the main thing is a good chemistry between Dr and companion. I will miss David Tennant though.

  2. To be honest the first time that i saw Doctor Who was with Christopher Eccleston and I enjoyed a lot his playing…and then, after a short time, Tennant came along…and he wasn`t preeetty bad either ;)..so, i guess that with Smith will be the same.

  3. Ce -as mai putea spune dupa ce ai rezumat situatia SF-eului romanesc,oh!doamne cite as mai avea de zis! dar totul a fost spus in comentariul tau,iti multumesc DOMNULE ADI pentru impartialitatea si profesionismul tau.
    The rest is silence!

  4. Nea Voicule, poate imi spui la care comentariu sau post te referi, ca mai cam naucit scriind chestia asta aici… Si nu mai lauda ca mi se urca la cap 🙂

  5. auleu, metrosexualu ala zici ca-i Cate Blanchett!

  6. Bai, da’ stiu ca au gasit unu’ tare weird de data asta!

  7. @Aspoiu-trebuia sa intre in postul “La multi ani” dar cred ca m-am grabit si le-am incurcat putin,sorry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu