Free english goodies (2)

Al Saptelea oras este locul unde populatia poseda, inca de la nastere, superputeri. Eroii din Primul Val sunt cam nesimtiti, insa dispun de cele mai bune aptitudini: puterea de a zbura, super forta, telepatie, intelect iesit din comun, manevrarea cu usurinta a focului. Cei ce apartin de al Treilea Val s-au vazut nevoiti sa primeasca resturile acestor superputeri, in masura in care noi, ca oameni obisnuiti le-am putea percepe asa, putand aminti : abilitatea de a face pe cineva trist instantaneu, puterea de a mirosi trecutul (oare cum o fi asta?), gratia necesara pentru a duce o tava fara a rasturna nimic de pe ea niciodata, puterea de a produce bile uriaşe din excremente, controlul absolut asupra lifturilor, etc.

Keepsie Branson apartine celui de-al Treilea Val avand pe linga un bar de condus, si puterea de a preveni ca orice ajunge in posesia ei sa nu mai poata fi furat. Totusi puterile lui Keepsie si ale prietenilor ei nu sunt indeajuns să conteze in lupta contra raufacatorilor, si ei destul de bine inzestrati genetic. Si ca intriga sa fie completa apare in scena si o minte intunecata ce face jocurile in asa fel incat orasul sa se cufunde intr-un nor de haos, in care e greu sa distingi cine e eroul pozitiv sau cine are intentii rele.

Mur Lafferty se indeletniceste, in principal, cu emisiuni in reteaua podcast primind si numeroase premii pentru munca depusa in cadrul acestei platforme de distributie a datelor audio, text video, etc..”Playing for Keeps” a aparut mai intai in format audio pentru ca apoi sa fie disponibila  si in format  pdf, aici, si de curand a fost printata la publisher-ul Swarm Press. Varianta pdf are adaugata si o poveste bonus,”Parasite Awakens“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Haiganu