Oferta "fantastica" la Polirom!

Mai devreme  mi-a parvenit pe mail o oferta de la editura Polirom. Si sa nu fiu rau, v-o aduc si voua la cunostinta.

Pachet promotionalSalman Rushdie” – platiti 85.95, economisiti 59.50 ron!
Contine: Grimus, Rusinea si primesti Versetele sataniceGRATIS

Si cateva cuvine despre fiecare roman:
“Grimus (1975), romanul de debut al lui Salman Rushdie, este un dialog neintrerupt si adeseori ironic cu autori celebri si opere fundamentale ale literaturii universale.
Rusinea are ca tema violenta produsa de evenimentele lumii moderne. Scriitorul compune un univers baroc, in care satira politica topeste in ea elementele unei comedii negre.
Controversatul roman Versetele satanice i-a adus lui Rushdie premiul Whitbread, o nominalizare la premiul Booker si o condamnare la moarte a carei amenintare inca mai staruie asupra scriitorului. ( am incheiat citatele )”

Si, as adauga ca stilul sau a fost catalogat apartinand unui realism magic impletit cu fictiune istorica, tema centrala a multora dintre romanele sale constituind-o diferentele si conexiunile dintre Lumea Estica si cea Vestica.

5 Comments

 1. Tot trebuie sa platesti 86 de lei dupa reducere?! Mie tot scumpe imi par… Asa, de curiozitate, cat era pretul intreg pe bucata ?

 2. Grimus e 39.95
  Rusinea 46
  Versetele 59.5

 3. sunt editii hardcover, deci sunt ok la pret

 4. Pretul d f bun, daca sunt hardcover. Doar ca e greu sa fie cineva care citeste Rushdie si sa nu aiba macar una dintre ele! Iar Grimus nu ma prea atrage… de fapt realismul magic a inceput sa ma cam plictiseasca… desi Rushdie il scrie bine. Cam stufos, totusi… Dar ofertele de genul asta sunt binevenite oricand!

 5. Grimus nu o am, in schimb celelalte doua le-am achizitionat recent, la fel, tot la pachet, la preturi cat de cat decente..
  De la Furia, nu i-am mai citit nimic, totusi din cele cateva cuvine ce am citit despre ele par avea subiecte atractive…acum ramane de vazut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu