Keep them coming…

Desi erau anuntate, nu aveam ilustratiile. Acum le avem, si doua dintre ele sint chiar deosebite.

36 Comments

 1. Adi chiar esti ivil rau dar al dracului de bun ,nu cred ca exista cineva care sa nu te indrageasca,esti prietenul meu forever.Mai ai surprize?

 2. Multzam de aprecieri (mi-a placut aia cu “ivil rau”), insa nu le merit. Eu doar le-am adunat aici sa le vada tot poporul. Surprizele vin de la Nemira, Tritonic si Millennium.

 3. @aspoiu: Ai citit vreuna din aceste carti? Si daca da ce parere ai despre ea/ele?

 4. Ilion, Viteza Intunericului, Nova Swing (+Lumina) le-am citit si mi-ai placut toate. Daca intrebarea ta se dorea o invitatie/provocare la o eventuala recenzie, trebuie sa mai ai rabdare ~ o saptamana.
  Celelalte nu le-am citit, dar Heorot e in plan.

 5. @aspoiu: Ai ghicit. Era o provocare la o recenzie 🙂

 6. Si eu abia astept sa am timp de asa ceva… Dar cum am zis, saptamana viitoare…

 7. Baieti!Provocati-l,nu il lasati sa respire!De ce sa consume oxigenul patriei degeaba,asa,fara recenzii?Cit despre pozele de sus,trebuiesc puse pe peretele de la rasarit!Cel putin Larry Niven e balsam pe sufletelul meu!Spuneti-mi si mie fo doctorie de corason,ca nu stiu daca ma tine organismu’ la atitea bunatati!!!!{Saptamina viitoare e miine?}

 8. De ce apare Angelina Jolie pe coperta de la Mostenirea Herodot?

 9. Ca e buna, presupun. Herodot?!

 10. @bebe:cite o pagina din fiecare carte la interval de 5 minute si-ai intrat in faza cronica(fara vindecare}…

 11. Mea maxima culpa!

 12. *sigh* any chance of a translate button? The posts always look so wonderful.

 13. Hi Adele,
  I found a work around for translation, kind of, but the result is horrible. Some stuff is completely senseless. Anyway, try the link placed on the top of the left sidebar.
  We are planning to have “SF Reader” fully and professionally translated into English before the year’s end.
  Thanks for stopping by, your blog is awesome.

 14. @Doru:Am trecut deja de faza cronica!Sint in moarte clinica,perfuzii cu sf {vezi”Thanatonautii}
  @Sorin:Brangelina e pusa acolo pentru impactu’ cu ochiu’ cititorului{mascul!}.Ne creeaza subliminal asa,o euforie!Mie deja imi place cartea!!!

 15. @aspoiu: Am si eu o intrebare. Ilium poat fi citita separat, sau este strans legata de Olympos?

 16. Ilium & Olympos formeaza la momentul asta o duologie. Ilium este primul, asa ca poate fi citit fara probleme. Nu seamana cu situatia “Steaua Pandorei”, romanul de fata are un sfarsit normal. Nu trebuie sa astepti volumul 4 pentru a afla de vrea de fapt autorul de la tine. Pina si Olympos se poate citi separat, desi face referiri la Ilium.
  Nemira a optat pentru doua volume pentru ca altfel ar fi ajuns la o caramida cu mai mult de 1000pg. Cele doua volume insa vor aparea in acelasi timp, nu cum s-a intamplat cu… In alta ordine de idei, respectiva editura a achizitionat si drepturile pentru Olympos, asa ca probabil la anul pe vremea asta o sa avem un alt motiv de bucurie.

 17. @aspoiu: Multumesc pentru raspuns.

 18. as you can see, we keep ’em coming…

 19. Cred ca ai uitat si celelalte bunataturi de la Horia,se anunta o toamna cu adevarat incendiara.Hip,hip ura pentru MP.

 20. @aspoiu: Olympos Nu este un motiv de bucurie…

 21. yay! thank you. 🙂

 22. Si cu bucurie anunt pentru tirg volumul 2 din seria Soarele Lung de Gene Wolfe la editura Alexandria.

 23. Care dintre cele prezentate sunt cele mai bune? Sunt doar curios, nu insinuez nimic.

  PS: nu cred ca e Angelina.

 24. din ce e sus, mie mi-ar placea mai mult cea de la Dune,zic asta fara nicio influenta sau datorie 🙂

 25. Lasandu-le la o parte pe cele de la Nemira (ca nah, sunt biased), Un Lun Dun pare cea mai deosebita.

  Legat de coperta la Olimp, un detaliu de observat (dar cred ca se vede doar pe carte sau la rezolutie foarte buna), cu care mi-a impuiat capul Cornel, cel care face coperta si un mare pasionat de arta digitala: intreaga imagine este realizata doar din linii drepte orizontale, nimic altceva. Tot nu am prea inteles prea bine cum anume se face lucrul asta, dar un zoom foarte mare intr-adevar demonstra ca acolo nu sunt decat linii drepte orizontale. Restul e o iluzie.

 26. Olimp sau Ilion?
  In opinia mea pur subiectiva, alea mai interesante sint alea un pic mai mari decat restul. Daca sint cele mai bune, aia nu mai stiu… Nici Nova Swing nu e rea.
  Btw, Anjelina e buna buna, dar parca nu pentru coperti…
  Din pacate, alea de la Nemira sint cele mai generice & seci, cu toate subtilitatile CG.
  Copertile faine incanta ochiul, atrag cumparatorii si completeaza pachetul numit carte (daca vb de bisnis); strict legat de lectura, parte ce mai importanta este totusi intre coperti.
  Si iarasi in opinia mea, de data asta copertile interesante nu se pupa cu volumele interesante.

 27. @voicu – Eu nu am gasit nimic legat de Alexandria, chiar e pe bune?

 28. Da e pe bune.Inca se lucreaza la reconfigurarea site-ului.

 29. Dupe parerea lui moa cele mai interesante sint primele 8!Trecind peste Angelina{cu greu!} cel mai mult imi place coperta de la Jihad.Pe de alta parte Larry fiind febletea mea…Asta e!Ce sa-i faci!

 30. Vorbesti despre coperti sau despre alt ceva?

 31. Despre coperti,ca despre interior pot sa comentez numai dupa aparitie{si citire}!Dar e ca la bomboane!Daca au zahar,cacao si arome trebuie sa fie bune!

 32. Ha, ha! Ce ma amuza chestia cu Angelina! Nu stiu cati sunteti familiarizati cu plotul din Heorot, dar am inteles ca imaginea respectiva nu ar fi chiar asa de nepotrivita… In fine, orice feed-back si critica contructiva sunt bine-venite. Noi tinem cont si we’re doing our best, chiar daca nu iese intotdeauna perfect.

 33. Brangelina….da..mi-a spus aspoiu cam care e miscarea in carte…so, i know something 🙂

 34. Desi sint orecum oarece chestii, aluzii, denumiri etc comune intre Heorot si respectiva legenda/basm sau ce-o fi, asa, din avion, eu raman la parerea mea ca aluturarea Angelinei cu volumul respectiv e fortata.
  Plus ca fatuca e prea cunoscuta si nu face de coperta.
  Daca mergem pe ideea asta poate si coperta de la Vanatorul de Jaguari putea gazdui un actor dintr-un film in care apar un jaguar si ceva precolumbieni.

 35. Pe “Vinatorul de jaguari”? Pamela Anderson!Bineinteles!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu