Rezultatul votului – 2007

Cel mai bun SF

Cel mai bun Fantasy

Cem mai bun “made in Romania”

Cea mai slaba aparitie

Asteptam comentariile…

PS. Stiu ca graficele nu prea sint lizibile insa asta e situatia pina ajung linga un comp cu Photoshop. Daca faceti click pe ele se vad un pic mai bine…Sorry.

8 Comments

 1. eu am votat doar la cel mai bun fantasy ca pe acolo am citit..la restu nu am avut cum sa-mi dau cu parerea fara sa le parcurg…si poate multi au facut la fel…

 2. Si eu m-am abtinut la proaste si la romanesti…

 3. Grea alegere la votul asta,Martin nu avea cum sa piarda dar si celalte sunt bune si chiar nu as putea sa fac o ierarhie,Marian Coman chiar scrie bine dar sa nu uitam de regele prozei scurte sf&f Liviu Radu,la cele mai proaste carti imi pare rau de George Lazar nu merita[daca aceasta carte era publicata in State si sub alt nume sigur avea un contract cu Hollywood] iar despre trilogia Dunei la fel ,nu merita, mie unul mi-a placut foarte mult.
  Pe primul loc as fi pus Steaua Pandorei dar asta este doar o parere desi nu pot comenta nimic despre Spectrul lui Phlebas.
  Dar votul este vot si majoritatea invinge minoritatea,oare cite abtineri au fost?

 4. N-am votat pentru cel mai bun “made in Romania”. Ma surprinde scorul “Stelei Pandorei” pentru cea mai slaba aparitie, si-or fi spus cuvantul primele 200+ pagini in care sunt introduse jdemii de personaje fara ca firul principal al povestirii sa devina clar.

 5. eu am nominalizat pandora si m-am asteptat sa mi se dea la cap… dar se pare ca 11 persoane au fost de acord cu mine. si eu nici macar n-am votat cu ea (avand in vedere ca am renuntat la corinno dupa 20 de pagini, i-am acordat onoarea asta).

 6. Nu vreau sa supar pe nimeni, insa Waldemar mi s-a parut foarte slaba. Locul ei era la cea mai slaba aparitie – America One vad ca sta acolo desi (chiar) este mai reusita decat Waldemar. Si asta fara sa compar mere cu pere. Ca sa nu mai vorbim de Casele Atreides, Corinno si Harkonnen (despre care, recunosc – am avut ceva rezerve sale cumpar/citesc..) care sunt scrise cu precizie.. chirurgicala, zic eu – reusite (in necunoasterea mea..:B) – si stau si ele la cea mai slaba aparitie. Waldemar este..subtire, plata, neapetisanta, insipida.

 7. Nu se supara nimeni. Tocmai d-aia am avut vot, sa vedem parerea majoritatii.
  Sper ca ai votat…
  Cat despre propuneri si categorii, au fost deschise oricui.

 8. Poate faceti o votare si pentru cea mai reusita coperta.Cred ca ar fi interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu