NEW WEIRD vine!

Ete ca Millennium a schimbat coperta cu una mai ciumeaga! Alta surpriza e ca o sa avem parte de o editie extinsa, cu niscai meseriasi autohtoni, destul de curajosi sa se alature numelor super grele de pe coperta. Speram sa treaca cel putin onorabil aceasta proba de foc. A treia veste buna este ca acest volum apare sub ingrijirea lui Michael Haulica, chestie care ofera garantie impotriva dumelor/traducerilor aiuristice/redactarilor cu ochii inchisi, garantie in care eu am incredere deplina. Cu aceasta ocazie am aflat ce a muncit guru in perioada in care a disparut din peisajul virtual.

In alta ordine de idei, daca faceti precomanda (via e-mail, aveti datele in postul oficial), aveti sansa de a fi fericitii proprietari ai unui exemplar autografiat. Eu unul o sa am o carte foarte “mazgalita”, pentru ca vreau autograf si de la Vandermeeri, si de la Mike, si de la Ursu… La mai multe!

PS. Stiu ca ma repet, insa cred ca este foarte important: volumul acesta a avut prima editie la mama lui in Ianuarie 2008 – EXTRA FRESH!

14 Comments

 1. bun asha! sar’na, conashule!

 2. “editura aia mica si rea”, ai? 🙂

 3. Unde ?! 🙂

 4. e de la “ei”, nu recunosc nimic !!! 😀

 5. De cate ori vad sau aud numele URSU, imi aduc aminte de un mare INGINER, batut in beciurile securitatii pana la exterminare ,iar in mileniul III ,acesti ,,TELECTUALI” gemocrati cu ifose de mari cititori S.F. par afi copia leita a celor care terorizau putinii curajosi impotriva vechiului si actualului regim odios si parsiv alcatuit pe vechile structuri si cooptand parca noi jigodii care mai de care mai jivine ,mai avare si fara scrupule.

 6. …speaking of WEIRD… o fi reclama mascata 😀
  Overall, e cea mai mare gogomanie debitata pina acum pe acest blog.
  Bine ati venit pe blogul nostru, domnule Madularu! 😉

 7. Ce are sula cu prefectura? Nu inteleg ce treaba are securitatea si comunismul cu SF-eul,sau cu Ursu? Auzi dle ionescu ion plimba ursu’ !

 8. Este domnul Madularu undercover, nu va enervati…
  Eu unul ma distrez ma maxim 😀

 9. E ca in bancul sec cu “Buna ziua. Aveti bors? Am venit sa iau toporul”. Caldura mare monser Ionescu, mai stai pe la umbra. 🙂 Acum ca am aflat ca amatorii de SF sunt niste tortionari parsivi si odiosi mai ramane ca I.I. sa explice cine sunt cei torturati.

 10. In nemernicia mea de sf-ist parsiv recunosc ca am tortionat pina la exterminare si sula si subprefectura in mod odios.Huoooooo gemocratii!
  {WEIRD!!!!!}

 11. wha…? sorry, da’ nu pricepui…

 12. Deja sintem 2,daca mai vin citiva facem un club.

 13. si azi s-a lansat…asteptam stiri…si cartile, evident

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Haiganu